آقای س.پ با وکالت آقای الف به طرفیت خانم م.پ دادخواستی به خواسته حضانت (استرداد طفل) تقدیم دادگاه می کند. با این شرح که وکیل توضیح داده فرزند پسر مشترک زوجین ۹ ساله می باشد و تحت حضانت موکل (زوج) می باشد و تقاضای تحویل فرزند به پدر را از دادگاه می کند… در نهایت دادگاه به استناد ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حکم بر حضانت فرزند ذکر شده به وسیله پدر را صادر می کند.
خوانده پس از ابلاغ رای در فرصت ۲۰ روز تجدید نظر، دادخواست و اعتراض به حکم را تقدیم دادگاه بدوی می کند. پرونده پس از تبادل لوایح به شعبه ۴۰ دادگاه تجدید نظر استان تهران صادر می شود و شعبه مذکور بدین شرح رای بدوی را نقض می نماید:
«… تجدید نظر خواه بیان داشت، فرزند مشترک ۹ ساله شدیدا به مادر وابسته می باشد نظر به صورتجلسه مورخ ۹۱/۱۲/۵ که فرزند مشترک ۵ سال نزد مادر بوده است و اینکه پدر ازدواج مجدد نموده و با توجه به انس فرزند در این مدت با مادر، تجدید نظر خواهی را وارد دانسته و مستندا به تبصره ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی که حضانت طفل را با رعایت مصلحت کودک دانسته است و با در نظر گرفتن انس و الفت ۵ ساله با مادر و دوری از پدر و ازدواج پدر، مصلحت طفل، در حضانت با مادر است. لذا ضمن نقض دادنامه حکم به رد دعوی خواهان بدوی صادر و اعلام می نماید. این رای قطعی است.»
- دفتر تهران
- ۰۲۱-۴۴۰۷۲۸۰۲
- ۰۲۱-۴۴۰۳۳۶۷۷
- ۰۹۱۲-۷۹۲۳۶۱۱
- دفتر کرج
- ۰۲۶-۳۴۲۱۴۴۴۰
- ۰۲۶-۳۴۲۱۴۴۴۱
- ۰۹۱۲-۸۹۰۹۸۹۳
من ۲۰میلیون بعد از جدایی از همسرم طلب داشتم پایشان محکوم به پرداخت شد ومن در ازای نفقه فرزند رضایت دادم ولی بین خودمون صلح کردیم به از چند ماه ایشان از من شکایت کردن که نفقه نمیدهم آیا می توانم برای ۲۰تومنی که دادم اقدام کنم ورضایتم راپس بگیرم یا دوباره شکایت کنم
سلام
بعد از رضایت امکان اقدام دوباره نیست
سلام من از همسر سابقم یک پسر شش سال و نیمه داریم الان یکسال هست که پسرم با مادرش زندگی میکند و حضانت تا هفت سالگی با مادرش هست ولی ایشان باور موقت ازدواج کرده آیا من می توانم حضانت پسرم را بگیرم
سلام
اگر بتوانید اثبات کتید ازدواج کرده بله حضانت با شما خواهد بود