قبول وکالت فقط تهران و کرج تهـــران کـــــرج ۰۲۱-۴۴۰۳۳۶۷۷ ۰۲۱-۴۴۰۷۲۸۰۲ ۰۲۶-۳۴۲۱۴۴۴۰ ۰۲۶-۳۴۲۱۴۴۴۱
عکس پس زمینه سایت وکلای پارسای عکس پس زمینه سایت عکس پس زمینه سایت

شرایط طلاق توافقی و نکات مهم [ ۱۴۰۳] بدون مشاوره✓ و با مشاوره مدارک و مدت ۰ تا ۱۰۰

  • ۴ آبان ۱۴۰۳
  • بروزرسانی:
  • 293 نظر
  • 47 دقیقه
  • 597240 نفر
4/5 - (453 امتیاز)
4/5 - (453 امتیاز)

مراحل و شرایط طلاق توافقی در تهران و کرج با توافق یا با حق طلاق(فوری)

( از همه کشور با توجه به سامامه ثنا قبول وکالت میکنیم)

  • بدون حضور زوجین
  • بدون مشاوره اجباری
  • حدود ۵ تا ۳۰ روز کاری ( طلاق توافقی فوری، تضمینی، و ذکر مدت دقیق و … خلاف قانون و مقررات است هوشیار باشید. تعیین مدت زمان اعلامی با توجه به تجربه طلاق توافقی در دادگاه های خانواده تهران تقریبی و تخمینی است و طلاق کمتر از یک هفته هم میسر است خواه توافق زوجین باشد و یا زوجه حق طلاق داشته باشد .)
  • کل حق الوکاله برای دو وکیل برای زوجین به انضمام هزینه دادرسی و داوری یا مشاوره جمعا ۱۰ میلیون و چهارصد هزار تومان. نصف یعنی ۵ میلیون  و دویست هزار تومان در ابتدا و نصف دیگر همان مبلغ پس از تحویل دادنامه طلاق قطعی – آماده ثبت محضر- از موکلین محترم دریافت میشود. ۵/۲۰۰
  • برای مشاوره رایگان و وکالت بر علاوه بر شماره های ثابت دفتر موبایل ۰۹۱۲۷۹۲۳۶۱۱ سمیرا آریا اصل وکیل پایه یک دادگستری
  • مشاوره و وکالت برای کرج و هشتگرد علاوه بر شماره های ثابت موبایل ۰۹۱۲۸۹۰۹۸۹۳ منیره پسندی وکیل پایه یک دادگستری

به روز رسانی در تاریخ پنج شنبه ۱ ام آذر ۱۴۰۳

شرایط طلاق توافقی چیست؟

به طور خلاصه توافقی به نوعی از طلاق گفته می شود که زوجين به هر دلیلی تمایل دارند با تفاهم از هم جدا شوند و هر توافقی که آنها در خصوص مهريه، نفقه، جهیزيه، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود. به شرطی که توافق در راستای مسائل مربوط به زوجیت مثل مهریه ، نفقه زن، اجرت المثل ، حضانت و  نفقه فرزندان باشد.

 به عنوان مثال زوجین توافق مي کنند زوجه مهريه را در قبال طلاق ببخشد يا کل آن را دريافت کند و يا با شرايط توافق شده مهريه پرداخت شود و یا حتی قسمتی از مهریه بذل و قسمتی دیگر پرداخت شود. بنابراین تمام موارد توافق در راي دادگاه منعکس خواهد شد و قابليت اجرا دارد.

بعضی سایت های حقوقی به اشتباه نوشته اند که قانون طلاق توافقی وجود ندارد و فقط رویه رایج دادگاه های خانواده است که کاملا اشتباه است در قانون حمایت خانواده و آیین نامه اجرایی آن به صراحت در خصوص شرایط و مراحل طلاق توافقی توضیح مفصل داده شده است.

رویه و شرایط طلاق توافقی در گروه وکلای پارسای چنین است که در بدو امر توافقات زن و شوهر از آنها پرسیده میشود و سپس صورتجلسه شده و به امضاء ایشان میرسد و در ادامه به وکالت از زوجین دادخواست طلاق ثبت و رای دادگاه طبق توافق آنها از دادگاه خانواده اخذ میشود. نکته قابل توجه اینکه با الکترونیکی شدن وکالت دادن به وکیل دادگستری امکان عدم حضور فیریکی در دفتر وکالت هم وجود دارد. با این توضیح که وکالت از طریق درخواست وکیل و تایید موکل در سامانه ثنا قوه قضاییه انجام میشود و فرارداد الکترونیک وکالت که اجباری شده منعقد میشود. با این وصف از همه شهر های کشور میتوان قرارداد وکالت دادگستری در سامانه ثنا ثبت کرد.

نکته: فرض کنید زن و شوهر در آپارتمانی با هم شریک هستند نحوه توافق آنها در مورد استفاده یا فروش ملک مشترک ارتباطی به دادگاه خانواده ندارد اگرچه که توافق مکتوب آنها بین ایشان در مورد اموال مشترک معتبر و در دادگاه دیگر قابلیت استناد دارد ولی در رای طلاق نوشته نمیشود لااقل رویه دادگاه های خانواده تهران اینگونه است.

طلاق توافقی چقدر زمان می برد؟

با عنایت به تغییر شرایط طلاق توافقی از آذرماه سال ۹۷ تاکنون ۱۴۰۳ در تهران اگر زوجین تمایل داشته باشند  به شخصه و بدون وکیل مراحل مربوطه را انجام دهند. در ابتدا هر دو یا یکی از آنها می بایست به سامانه نوبت دهی طلاق (سامانه مداخله در طلاق – سامانه تصمیم) مراجعه کنند و با وارد کردن مشخصات سجلی، یکی از مراکز غربالگری مشاوره در تهران را انتخاب کنند. مرکز غربالگری پس از ثبت اطلاعات زوجین و دلایل طلاق، آنها را به یکی از مراکز مشاوره زیر نظر بهزیستی استان تهران ارجاع می دهد. جلسات مشاوره در بازه زمانی حداقل ۴۵ روزه و در ۱ یا ۵ جلسه خواهد بود. تعداد جلسات بستگی به شرایط زوجین و مرکز مشاوره دارد. پس از اخذ گواهی عدم انصراف طلاق در صورت اصرار آنها به جدایی، دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و به دادگاه خانواده ارسال خواهد شد. متاسفانه بعد از کرونا جلسات مشاوره تا حدودی تشریفاتی و صوری شده است. در حال حاضر در تهران امکان اخذ رای طلاق بدون سامانه تصمیم هم وجود دارد و البته ممکن است این موضوع  تا آخر سال ۱۴۰۳ دستخوش تغییر شود که در این صورت این مطلب به روز میشود و آخرین شرایط طلاق توافقی اطلاع رسانی میشود. در ادامه متن توضیح کاملتر میدهیم.

پس از صدور رای دادگاه نیز زن و شوهر در مهلت ۹۰ روز می توانند به یکی از دفاتر رسمی طلاق در هر کجای کشور برای ثبت طلاق بروند. سه ماه از زمان صدور رای قطعی دادگاه مهلت ثبت طلاق است. البته تکنیک های وجود دارد که میشود مدت را بیشتر کرد مثل ثبت اولیه در دفتر طلاق در مدت سه ماه و بعد مراجعه بعدی زیرا اجرای ثبت و تشریفات طلاق با سردفتر طلاق است و آنچه مهم است مراجعه به دفتر طلاق و ثبت دادنامه است و نه لزوم اجرای ثبت طلاق و ثبت در شناسنامه در مدت سه ماه! موضوع کاملا فنی و ظریف است! و حربه قانونی خوبی برای خریدن زمان است چه بسا دوباره به هم رجوع کردید!

نکته: در حال حاضر به غیر را موارد گفته شده در بالا شعبه های دادگاه خانواده توافق زوجین یا وکلا را در دادخواست های طلاق یکطرفه میپذیرند و وکلا از این طریق اقدام میکنندو مدت زمان در بالای صفحه نوشته شده فوری کمتر از یکهفته و عادی بین دو تا سه ماه بدون حضور زوجین و توسط وکلای دادگستری در تهران البته امکان اخذ طلاق کمتر از یک هفته هم در تهران است

آنچه از اهمیت زیادی در طلاق توافقی برخوردار است اولاً توافق زن و شوهر بر انجام طلاق توافقی است و ثانیاً توافق در مورد مهریه، حضانت فرزندان، مقدار نفقه آنها – نحوه و مدت ملاقات است و همچنین تعیین تکلیف اجرت المثل ایام زوجیت.

به این نمونه توافقنامه طلاق توافقی که مثال فرضی و خلاصه است توجه کنید :

زوجه از ۵۰۰ سکه مهریه تعداد ۳۹۰ سکه را بذل میکند و زوج قبول بذل میکند ۱۱۰ سکه به صورت هر سه ماه یک سکه تا اتمام آن به زوجه بعد از طلاق پرداخت میشود. زوجه نسبت به نفقه و اجرت المثل ادعایی ندارد و حضانت فرزند مشترک ۴ ساله پسر با مادر است و پدر ۲۴ ساعت در هفته حق ملاقات دارد نفقه فرزند ماهانه سه میلیون تومان از سوی پدر به مادر پرداخت میشود.

مثال دیگر توافقنامه طلاق توافقی:

زوجین توافق کردند که در ازای کلیه مهریه که ۳۱۴ سکه و هزینه سفر حج عمره است را یه دستگاه آپارتمان به پلاک ثبتی … واقع در … به زوجه انتقال رسمی یابد و مبلغ ده هزار تومان در ازای طلاق بذل میکند و زوج قبول بذل میکند زوجه نسبت به نفقع معوقه و جاری ادعایی ندارد و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان بابت اجرت المثل در محضر طلاق دریافت میکند حضانت فرزند مشترک تا سن رشد با پدر است و مادر هر جمعه ۲۴ ساعت حق ملاقات دارد.

نکته: مدت زمان طلاق توافقی در کرج و تهران توسط وکیل طلاق توافقی در گروه وکلای پارسای حدود ۵ تا ۳۰ روز کاری است که با توجه به شرایط پرونده زمان متفاوت میشود در حال حاضر امکان طلاق توافقی سریع فراهم است با ما تماس بگیرید.

نکته: توجه داشته باشید هیچ زن و شوهری بدون رای دادگاه نمی توانند به طور مستقیم به دفتر خانه طلاق مراجعه کنند و هیچ دفتر خانه ای هم نمی تواند طلاق را بدون رای دادگاه ثبت کند. در فرض اگر دفترخانه ای بدون رای دادگاه اقدام به ثبت طلاق کند پروانه شغلی او باطل خواهد شد. حتی اگر زوجین خارج کشور باشند یا طلاق خارجی گرفته باشند. بنابراین طلاق توافقی بدون رای دادگاه امکان پذیر نیست.

ممکن است که برای کسی سئوال شود که چطور و چگونه با وجود اجباری شدن مشاوره بدون حضور زوجین رای طلاق توافقی اخذ می کنید؟
جواب این است که به هیچ عنوان کار خلاف قانون و مقررات انجام نمی شود. در حال حاضر اکثر شعب خانواده تهران دادخواست طلاق یک طرفه – که فعلا در تهران نیاز به مشاوره ندارد – را تبدیل به طلاق توافقی می کنند بنابراین در صورتی که یکی از زوجین بخواهد در مشاوره شرکت نکند درخواست طلاق به صورت یکطرفه از جانب زوج یا زوجه در دفتر خدمات قضایی ثبت می شود و بعد از ارجاع به شعبه، توافق طرفین به دادگاه رسیدگی کننده اعلام می شود و در نهایت دادگاه، دادنامه را مطابق توافق طرفین یا وکلای آنها صادر می کند. بنابراین اینکه با شرایط ذکر شده طلاق توافقی چقدر زمان میبرد؟ زمان قطعی نمی توان پیش بینی کرد اما با عنایت به تجربه و شعب مختلف دادگاه که رویه یکسانی هم ندارند حدود ۵ الی ۳۰ روز کاری است. و آنچه گفته شد فقط برای شهر تهران است. در حال حاضر با توجه به اینکه از اول اردیبهشت ۱۴۰۲ قسمت خانواده مجتمع قضایی شهید باهنر منحل شده است و شعب آن به مجتمع قضایی خانواده یک و دو انتقال داده شده است پرونده های طلاق به درخواست زن یا مرد و یا با داشتن وکالتنامه طلاق ابتدا از سوی معاون ارجاع به جهت سازش و طولانی کردن مراحل طلاق به شورای حل اختلاف ارجاع میشود. دز ادامه با ما همراه باشید

پس با این اوصاف چقدر حضور زوجین لازم است؟

فقط یک بار زوجین یا کسی که وکالت در طلاق دارد به ما برای امضاء و ثبت توافق ها مراجعه می کند. اگر سامانه ثنا (ابلاغ الکترونیکی) ثبت نام نکرده باشد لزوماً یک بار برای داشتن سامانه ثنا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و اگر هم قبلاً در سامانه مذکور ثبت نام شده باشد دیگر نیازی به مراجعه به دفتر خدمات قضایی توسط موکلین نیست. نکته مهم اینکه با عنایت به الکترونیکی شدن قراردادهای وکالت، زوجین میتوانند بدون حضور فیزیکی در دفتر وکالت و حتی از شهر دیگر به ما وکالت بدهند در این مورد و برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرد مشاوره رایگان است.

برای دانستن اینکه در هر شهر دفاتر خدمات قضایی کجا هستند از سایت عدل ایران قوه قضاییه بازدید کنید یا با جستجو در گوگل اطلاع کامل پیدا کنید.
در طول مدت و مراحل کار هم فقط در صورت اعلام باکره بودن، زوجه به پزشکی قانونی خواهد رفت و در غیر آن ارائه جواب آزمایش بارداری الزامی است. در بیشتر دادگاه های خانواده تهران آزمایشگاه وجود دارد که زوجه با راهنمایی ما به آنجا برای دادن تست خون مراجعه می کند مگر اینکه خارج از کشور باشد و یا وکالت طلاق داده باشد. به دلیل شیوع کرونا بعضی از شعب دادگاه ارائه جواب آزمایش بارداری را موکول به ثبت طلاق در دفترخانه طلاق می کنند که در این صورت نیازی به حضور زوجه نیز در دادگاه مطلقاً نخواهد بود.

قانون جدید طلاق توافقی ۱۴۰۳ چیست؟

همه آنچه در این مطلب که کاملاً به روزرسانی شده نوشته شده رویه دادگاه های خانواده شهر تهران است و قانون جدیدی هم وجود ندارد و بخشنامه جدید طلاق توافقی ۱۴۰۳ که  بعضی اشاره می کنند قدیمی است و بیشتر برای جلب توجه است  و مربوط به سال ۱۳۹۷ است هرگونه سئوال و ابهامی اگر دارید با ما در تماس باشید.

سوال میشود که بخشنامه جدید طلاق توافقی چیست؟

همانطور که به دفعات به اطلاع خوانندگان محترم رسیده است طلاق تفاهمی به رویه چند سال اخیر است و در سال ۱۴۰۳ اتفاق جدیدی نیوفتاده است یا باید برای دادخواست طلاق توافقی به مشاوره بهزیستی رفت و گواهی عدم انصراف از طلاق گرفت یا اینکه با دادن دادخواست طلاق از طرف یکی از زوجین در دادگاه، طلاق را تبدیل به توافقی کرد که در این صورت اخیر نیاز به مشاوره در تهران نیست. اما در بسیاری از شهرستانها حتی طلاق یکطرفه هم بایستی از طریق سامانه تصمیم باشد و شنیده ها حاکی از این است که با گسترش زیر ساخت ها در تهران در آینده طلاق یک طرفه هم نیاز به مشاوره خواهد داشت که البته فعلا اجرایی نشده است ولی بسیار دیده شده دادگاه ها یا واحد ارجاع مجتمع قضایی خانواده ،دادخواست طلاق را به جهت تلاش برای صلح و سازش بین زن و شوهر به شورای حل اختلاف میفرستند و در صورت عدم موفقیت در سازش دوباره پرونده طلاق به دادگاه می آید. در حال حاضر و در خرداد ۱۴۰۳ همه پرونده های طلاق یکطرفه در تهران ابتدا به شورای حل اختلاف ارسال میشود.

طلاق توافقی

مدارک لازم برای طلاق توافقی چیست؟

عقدنامه یا رونوشت

شناسنامه و کارت ملی زوجین

ثبت نام در سامانه ابلاغ الکترونیک( ثنا).

اگر کارت ملی را در دسترس نداشته باشید ولی شماره ملی را بدانید برای دادخواست طلاق کفایت می کند. در صورت در دسترس نبودن عقدنامه می بایستی به دفترخانه ای که ازدواج کرده اید مراجعه کرده و رونوشت اخذ نمایید. اگر رن یا شوهر وکالت در طلاق از دیگری دارند فقط ثبت نام وکیل وکالتنامه طلاق در ثنا کافی است. چون به دلیل کهولت سن، بیماری یا خارج کشور بودن موکل ثنا نداشته باشد.

اگر وکالت طلاق وجود داشته باشد از مدارک طلاق توافقی ضمیمه کردن وکالت رسمی طلاق است مگر اینکه وکالت ضمن در طلاق به صورت شرط ضمن عقد و در سند ازدواج باشد

اگر هم از سامانه تصمیم اقدام شده باشد در زمان ثبت دادخواست طلاق توافقی بایستی گواهی عدم انصراف از طلاق هم پیوست شده باشد تا دادخواست ارجاع شود. در واقع از مدارک لازم برای درخواست طلاق توافقی همین داشتن گواهی مذکور است و همان طور که عرض  شده راه دیگر این است که دادخواست طلاق یکطرفه ثبت شود و بعد از ارجاع به توافقی تبدیل شود البته در تهران این راه پذیرفته شده ولی بعضی شهرستانها در مقابل این راه مقاومت میکنند و به محض اعلام توافق زوجین را به مشاوره ارجاع میدهند اگر قصد دارید روند طلاق در تهران انجام شود با ما تماس بگیرد.

نکته:  مراحل طلاق توافقی در صورت اختیار وکیل نیازی به حضور طرفی که وکیل دارد نیست. از طرفی با مطالعه کامل این متن شرایط و مراحل طلاق توافقی بدون وکیل هم با توجه به رویه عملی دادگاه ای خانواده به صورت مفصل و گام به گام توضیح داده شده است . هیچ نکته مبهمی باقی نمانده است. همانطور که سابقا گفته شد شما اجباری برای انتخاب وکیل دادگستری ندارید و کاملا موضوع اختیاری است.

نکته: تا قبل از صدور رای (گواهی عدم امکان سازش) هر کدام از زوجین حتی اگر توافق نامه ، وکالتنامه یا دادخواست را امضاء کرده باشند، در صورت پشیمانی رای طلاق توافقی صادر نمی شود.

اما پس از صدور رای طلاق تفاهمی بر طبق مواد ۳۵ و ۳۶ قانون حمایت خانواده اگر زوج (مرد) پشیمان شود و به دفترخانه برای ثبت طلاق نیاید امکان ثبت طلاق وجود نخواهد داشت مگر این که زن از مرد در ضمن رای دادگاه یا به صورت وکالت در طلاق (حق طلاق) وکالت در مراجعه به دفترخانه برای ثبت طلاق داشته باشد.

اما اگر زوجه (زن) بعد از صدور رای طلاق توافقی (گواهی عدم امکان سازش) پشیمان شود زوج می تواند بدون حضور او به یکی از دفاتر ثبت طلاق مراجعه کند و طلاق را ثبت نماید البته باید دانست که در صورتی که طلاق خلعی باشد زوجه می تواند در ایام عده (سه ظهر) از زمان ثبت طلاق به آنچه بذل کرده از مهریه یا غیر آن، مراجعه کند.

توجه داشته باشید که در عمل اگر زوجه یا وکیل او در دفترخانه طلاق برای ثبت حاضر نشوند محضر طلاق از شعبه ای که رای را صادر کرده در این خصوص استعلام میکند و عمده محاکم خانواده اجازه ثبت طلاق بدون رضایت زوجه را نمی دهند. اگر چه که قانون این اجازه را داده است و قاضی و سردفتر تخلفی مرتکب نمیشوند.

نکته: در طلاق توافقی خلعی اگر زن باکره و يا يائسه نباشد، از فاصله ثبت طلاق تا پايان عده می تواند به آنچه بذل کرده رجوع کند. برای جلوگيری از اين کار می بايستی از دادگاه درخواست کرد که در رای گنجانده شود  زن حق رجوع به مابذل ( آنچه را که بذل کرده) را از خود ساقط کرده است -اصطلاح حقوقي است – و یا اینکه مهریه را ابراء کند. این مطلب که زن میتواند به مهریه بذل شده فقط در مدت عده به مهریه رجوع کند بعضی از آقایان را دچار نگرانی کرده است جواب این است که اولا مدت آن فقط در ایام عده است و ثانیا سردفتر طلاق رجوع به مهریه را به اطلاع شوهر میرساند و این امکان حقوقی برای مرد وجود دارد که او هم با توجه به عوض شده نوع طلاق در همان مدت به زن رجوع کند و طلاق از بین برود. با ما مشورت کنید.

بدیهی است که زن دوشیزه (باکره ) عده ندارد و امکان رجوع هم متصور نیست. مگر اینکه دوباره عقد کنند. توضیح اینکه تا ۳ بار امکان عقد و طلاق برای یک زن و شوهر در فقه شیعه وجود دارد و در فرض نادر که برای بار چهارم بخواهند عقد کنند نیاز به محلل است.

نکته : توافقنامه طلاق توافقی  اگر حتی به امضاء طرفین رسیده باشد ولی منجر به ثبت طلاق نشود و یکی از طرفين پشیمان شود اثر حقوقی ندارد و از درجه اعتبار خارج است. به عبارت دیگر هر نوشته ای حتی رای دادگاه اگر منجر به ثبت رسمی طلاق نشود باطل است البته بعد از سه ماه . مثلا زوجه میپرسد که اگر بنویسیم مهریه را بخشیدم یا بذل کردم ولی شوهرم پشیمان شود وضعیت مهریه چه میشود؟  جواب این است که مهریه پابرجاست مگر اینکه طی سند رسمی مستقلی – در فرض – در قبال گرفتن وکالت برای طلاق، مهریه بخشیده یا ابراء شده باشد.

ولی به این نکته مهم توجه کنید که اگر واقعا مهریه را دریافت نکردید یا سند رسمی اقرار به دریافت مهریه نداده اید ، در اعلام توافق ها و یا صورتجلسه دادگاه و وکیل ننویسید که مهریه را دریافت کرده اید زیرا ممکن است به هر دلیلی طلاق انجام نشود ولی از نوشته ای که زوجه داده یا امضاء کرده مبنی بر دریافت مهریه سوء استفاده شود ما با نمونه این پرونده برخورد کرده ایم. و مورد سوء استفاده طرف مقابل قرار گرفت.

نکته: اگر زن باکره (دوشیزه) باشد دادگاه های تهران فقط گواهی بکارت پزشکی قانونی را معتبر می دانند و اگر باکره نباشد صرف جواب آزمايش بارداری کفایت می کند. مگر اینکه زن یائسه باشد سن ملاک در یائسگی ۵۰ سال است. اگر زوجه باردار و دارای حمل باشد منعی برای صدور حکم طلاق نیست.

قرارداد الکترونیک وکالت و سامانه ثنا چیست؟

هر شخصی که میخواهد در دادگاه پرونده داشته باشد از جمله شرایط طلاق توافقی است در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد حتی اگر عضویت مربوط به سالهای قبل باشد. در طلاق نیز این اجبار وجود دارد و زن و شوهر حتی با داشتن وکیل باید شماره ملی آنها در سامانه مذکور تعریف شده باشد. ثبت نام هم بسیار راحت است به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید . لیست آن را در سایت عدل ایران یا گوگل جستجو کنید. البته به صورت غیر حضوری و از طریق سایت عدل ایران هم میتواتید بدون مراجعه حضوری  با احراز هویت برخط و تعریف مشخصات سجلی، شماره موبایل،  نشانی و امضا الکترونیک ثبت نام کنید.

مطلب مرتبط :   حضانت و سلب حضانت

ممکن است که برای کسی سوال باشد که در مواردی که وکالت طلاق وجود دارد و همسر خارج کشور است و یا همکاری نمیکند چه باید کرد ؟

مطلقا نگران نباشید این موضوع نیز به راحتی توسط وکیل انجام میشود. همانطور که میدانید زن نیز به مرد میتواند وکالت برای طلاق بدهد. از این موارد چه اینکه وکالت در خارج کشور تنطیم شده باشد یا در دفتر اسناد رسمی داخل کشور ما پرونده بسیار داشته ایم. پس هر کدام از زن و شوهر میتوانند به هر شخصی حتی به همسر خود وکالت برای طلاق بدهد فقط ثبت درخواست طلاق توافقی منوط به تفویض وکالت به وکیل رسمی دادگستری است.

خوشبختانه با جمع شدن ابلاغ های قدیمی و راه اندازی ابلاغ الکترونیک (ثنا) گام موثری توسط قوه قضاییه برداشته شد از طرفی به جای وکالت های قدیمی وکلای دادگستری، قراردادها الکترونیکی شده است به این صورت که با درخواست وکالت در موضوع خاص مثلا طلاق از طرف مرد از سوی وکیل کدی از طریق پیامک از طریق سامانه ثنا برای موکل یا وکیلی که وکالت محضری از او دارد ارسال میشود که با اعلام آن کد به وکیل، قرارداد الکترونیک وکالت ثبت میشود. مضافا بر اینکه موکل هر زمان که بخواهد میتواند از مفاد قرارداد و مراحل رسیدگی پرونده خود مطلع شود. بنابراین اگر موکل خارج کشور ثنا ثبت نام نکرده باشد مهم نیست و ثبت نام وکیل محضری او در طلاق در سامانه ثنا کفایت میکند.

بنابراین با این توضیح الزامی به حضور فیریکی موکل در دفتر وکالت از بین رفته است اگرچه که بهتر است برای امضاء توافقنامه طلاق توافقی، زوجین حضور پیدا کنند اما با وجود قرارداد الکترونیک وکالت مثلا میتوان از شهرستان هم به ما در تهران به عنوان وکیل دادگستری رسمی وکالت داد. در این اواخر خیلی از موکلین که به هر دلیل علاقه دارند مراحل طلاق توافقی در تهران و توسط وکلای پارسای انجام شود از طریق تلفن و سامانه ثنا و قرارداد الکترونیک که توصیح داده شد به ما وکالت میدهند و نیاز به حضور ایشان در  تهران نیست.

پس اگر در شهرستان زن و شوهر توافق کنند میتوانند به وکیل طلاق در تهران وکالت بدهند بدون حضور خودشان؟ بله

 پاک کردن طلاق از شناسنامه چگونه است؟

پس از ثبت طلاق، در صورت عدم نزديکی زوجين با ارائه حکم دادگاه و طلاقنامه به اداره ثبت احوال، زوجین می توانند شناسنامه را تعويض کنند و شناسنامه سفيد اخذ کنند و در صورت نزديکی زوجين فقط با ثبت ازدواج بعدی شناسنامه تعويض خواهد شد. نوع طلاق باید بائن غیر مدخوله باشد.

 آیا امضا توافق های زوجین و یا امضا دادخواست و یا حضور در غربالگری و مشاوره التزام و الزامی برای طرفین به وجود می آورد؟

خیر. در بالا توضیح داده شد که تا قبل از ثبت رسمی در دفترخانه طلاق هر کدام از زوجین که پشیمان شود در هر مرحله پرونده متوقف خواهد شد حتی اگر توافق مکتوبی در راستای طلاق انجام شده باشد. چندی قبل یکی از مراجعین محترم پرسیده بود که من در منزل یکی از اقوام در حضور شاهدین توافقی برای طلاق نوشتیم و در آن از مهریه خود گذشتم و بذل کردم. ولی الان به هر دلیل تمایل به جدایی ندارم آیا همسرم از آن نوشته می تواند سوء استفاده ای کند؟ به ایشان جواب داده شد تا زمانی که رای طلاق توافقی ثبت نشده همه توافق های سابق بلا اثر است.

نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اینکه بیشتر شعب دادگاه خانواده تهران صرفا در رای دادگاه، توافق های مرتبط با موضوع زوجیت را انعکاس می دهند و البته به درستی از پذیرش سایر توافق های خارج از موضوع ازدواج خودداری می کنند. ما در هنگام قبول وکالت این موضوع را به موکلین گوشزد می کنیم. به عنوان مثال زن و شوهر به صورت شراکتی و مشاع در آپارتمانی شریک هستند. زوجین تمایل بسیار دارند که در این خصوص هم تعیین تکلیف شود که در هنگام طلاق، جدایی اموال هم انجام شود. اما همانطور که گفته شد این موضوع خارج از صلاحیت دادگاه خانواده است و ارتباطی به موضوعات مرتبط یا زوجیت و طلاق ندارد. اما خوب است که دانسته شود که زوجین می توانند در خصوص آن مسائل با یکدیگر توافق مکتوب داشته باشند. و این قرارداد به عنوان سند عادی بین آنها با امضاء دارای اعتبار قانونی در دادگاه است.

مشاوره اجباری طلاق توافقی و همه چیز در خصوص آن

این نوشتار در این سایت در مقام واکاوی علل و چرایی وضعیت طلاق نیست ولی با توجه به تجربیات شغلی عرض می کنیم که عمده طلاق ها بعد از یک سال منجر به پشیمانی زوجین و بیشتر زوحه خواهد شد. به نظر ما بهتر بود به جای روش فعلی پروسه طلاق توافقی به سبک و سیاق بعضی از کشورهای پیشرفته تر مثل استرالیا و کانادا زوجین متقاضی طلاق یک سال بعد از ثبت اعلام رسمی جدایی، بتوانند از هم طلاق بگیرند. زیرا این مدت فرصت مناسبی برای زوجین و تحلیل تصمیم آنهاست. چه اینکه هر فرد متاهلی به احتمال فراوان تجربه اختلاف و مشاجره را دارد که ممکن است در آن لجظه همه چیز را نسبت به ازدواجش و ادامه زندگی تیره و تاریک میدیده ولی با گذشت مدتی نظر او عوض شده است.

به طور خلاصه اینکه در قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ مشاوره قبل از طلاق الزامی شده است و از آذر ماه ۹۷ توافق بین قوه قضاییه و سازمان بهزیستی انجام شده که مشاوره قبل از طلاق و نظارت بر مراکز مشاوره با آن سازمان باشد. در این راستا اقدام به طراحی و تاسیس سامانه تصمیم (مداخله در طلاق)  کرده اند. از شرایط طلاق توافقی این است که متقاضیان در سایت مربوطه ثبت نام کرده و پس از وارد کردن مشخصات خود با انتخاب تاریخ مراجعه و مرکر غربالگری، اقدام اولیه برای طلاق توافقی و مشاوره را انجام دهند. پس از مراجعه به مرکز غربالگری پس از ثبت اطلاعات زوجین و علت طلاق آنها به یکی از مراکز مشاوره تحت نظر بهزیستی به جهت مشاوره معرفی می شوند.

با توجه به آمار رو به افزایش طلاق در چند سال اخیر این طرح تا حدودی در کاهش و جلوگیری طلاق موثر بوده است. شرافت و تجربه وکلای پارسای ایجاب می کند که به خوانندگان این سطور خاصه زوجین جوان گوشزد کنیم که طلاق توافقی اولین راه حل مشکلات زناشویی نیست. باید بپذیریم که رن و شوهر در مرحله اختلاف شدید که در حال تصمیم گیری برای جدایی اند در شرایط روحی سختی هستند اینجاست که کمک مشاور با تجربه و حتی کمک دوستان و اطرافیان عاقل برای پیدا کردن تصمیم صحیح تر اهمیت پیدا میکند بی دلیل نیست که در قرآن از ما خواسته قبل از طلاق و در مرحله اختلاف شدید یه نفر متاهل از خانواده مرد و یک نفر متاهل از خانواده زن به عنوان داور و حکم ورود پیدا کنندانصافا بپذیریم که از این آموزه ها دور شدیم و یا رنگ تشریفاتی گرفته که اینچنین گرفتار شدیم.

خوبی مشاوره این است که اولا جلوی تصمیم زودگذر برای طلاق رای می گیرد و این مهمترین مزیت است و واقعا هم همین طور است در اکثر موارد تصمیم در عصبانیت درست نیست و ثانیا واقعا بد نیست که شخص سومی که اتفاقا متخصص هم است به زندگی و مشکلات زوجین نگاه و ارائه طریق کند. شاید تصور شود در کشورهای غربی یا پیشرفته تر طلاق رسمی آسانتر است در حالیکه این تصور اشتباه است مثلا در کانادا زن و شوهر متقاضی طلاق با توافق باید توافق بر جدایی را به شهرداری اعلام کنند و ظرف یکسال بعد از ثبت رای طلاق صادر میشود. در طلاق های یکطرفه ازدواج رسمی که پروسه قانونی بسیار طولانی است به نظر شما چه دلیلی میتواند داشته باشد؟

در نهایت اگر متقاضیان اصرار بر طلاق داشته باشند و حتی دلیل موجه هم نداشته باشند گواهی عدم انصراف از طلاق به زوجین داده خواهد شد و با این گواهی مذکور است که ثبت دادخواست طلاق در دفتر خدمات الکترونیک قضایی میسر خواهد شد. بنابراین نیاز به دلایل مجکمه پسند برای طلاق توافقی نیست. در دادگاه هم چنین است

تمامی دادخواست ها از جمله دادخواست طلاق توافقی لزوما از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شده و به دادگاه ارسال می گردد. و مراجعه مستقیم به دفتر طلاق بدون دادنامه ( رای دادگاه) امکان پذیر نیست. حتی اگر زوجه وکالتنامه طلاق از شوهر داشته باشد. و این الزام برای زوجین مقیم خارج از کشور هم است. همچنین است مراجعه مستقیم به دادگاه و یا عریضه نویسی! بدون ثبت درخواست طلاق در دفتر خدمات الکترونیک قضایی. روش انجام طلاق توافقی همان است که به محضرتان توضیح دادیم.

نکته : در تهران و در صورت عدم تمایل زوجین به مشاوره،بایستی طلاق به درخواست مرد یا طلاق از طرف زن ثبت شود و در جلسه دادگاه توافق و رضایت زوجین به همراه توافق ها اعلام شود که تمامی مراحل توسط وکلای ما بدون حضور زوجین انجام می شود. ولی برای ثبت دادخواست طلاق توافقی مشاوره و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق اجباری است. فعلا راهکار مشاوره نرفتن ثبت طلاق یک طرفه و تبدیل به توافقی است

طلاق توافقی ایرانیان مقیم خارج کشور چگونه است؟

اگر هر دو یا یکی از زن و شوهر خارج از کشور باشند برای طی مراحل طلاق توافقی بایستی به شخصی در ایران (مثلا یکی از وکلای گروه ما) وکالت برای طلاق از طریق سفارت یا کنسولگری ایران در خارج از کشور تنظیم شود. در ادامه کار وکالتنامه به همراه مدارک را باید به دست وکیل در ایران رسانده شود. در حال حاضر وکالت توسط تبعه ایران مقیم در خارج کشور در هر موضوعی از جمله طلاق در سامانه میخک وزارت امور خارجه تنظیم میشود و ضمنا با اعلام اینکه وکالتنامه توسط وکیل وکالتنامه طلاق در ایران و در وزارت امور خارجه دریافت شود نیاز به پست کردن هم نیست.

وکیل وکالتنامه طلاق در ایران با وکالت مذکور از طریق طلاق توافقی و با توجه به توافقات زن و شوهر ، رای طلاق را اخذ می کند و در صورت داشتن اختیار، در دفتر طلاق نیز ثبت رسمی خواهد شد. تکلیف مهریه و حضانت فرزندان همان است که آنها توافق می کنند و در وکالتنامه منعکس می شود. پس متن وکالتنامه بسیار مهم است و مبنای کار وکیل و دادگاه خانواده است

سفارت خانه ها و کنسولگری های ایران، در صورت مراجعه افراد برای وکالت به جهت متن وکالت، ایشان را به سامانه میحک ارشاد می کنند. متاسفانه متن وکالت آنها کامل نیست و با توجه با رویه دادگاه های خانواده ایران همخوانی کامل ندارد. لذا توصیه می شود چند جمله کلیدی را حتما در متن وکالت نامه های تنظیم شده در خارج از کشور اضافه کنید:

۱- حق اعتراض به رای تجدید نظر و فرجام خواهی و اسقاط آنها

۲- وکالت در قبول بذل در وکالت شوهر ( اگر زن وکالت به کسی میدهد وکالت در بذل مهریه و اینکه مقدار بذل بخشش چقدر باشد بسیار مهم است)

۳- اگر فرزند در سن حضانت دارند وکالت در تعیین تکلیف حضانت فرزندان ، تعیین نفقه و مدت ملاقات

عنایت داشته باشید که اگر قرار است مهریه بخشیده شود در وکالت نامه زوجه (زن) نوشته شود که وکالت در بذل کل مهریه و همچنین در وکالت زوج نیز نوشته شود وکالت در قبول بذل کل مهریه. اگر قرار است که مقداری یا همه مهریه پرداخت شود در وکالتنامه زوجه درج شود وکالت در بذل عین مهریه،  کمتر،  بیشتر و یا معادل آن و همچنین در وکالتنامه زوج نیز بایستی درج گردد وکالت قبول بذل عین مهریه یا معادل آن یا کمتر یا بیشتر به عبارت دیگر وکالت در قبول هر مقدار از مهریه یا معادل آن.

ایرانیان خارج از کشور از طریق WhatsApp می توانند با موبایل های وارد شده در سایت با ما در تماس باشند. طلاق سریع و در زمان فوق العاده برای ایرانیان خارج کشور توسط ما فراهم است چه با حق طلاق(وکالت در طلاق) و چه با توافق زوجین.

شرایط و مراحل طلاق با وکالت طلاق (حق طلاق)

در این خصوص به تفضیل در سایت توضیح داده شده است ولی اجمالا اینکه ممکن است مرد یا زن برای طلاق به دیگری یا همسر وکالت برای طلاق بدهد. که به حق طلاق مرسوم شده است. در صورت کامل بودن وکالت، گروه وکلای پارسای بدون نیاز به حضور زوجین و از طریق درخواست طلاق توافقی رای مربوطه را از دادگاه اخذ خواهند کرد چه اینکه وکالتنامه طلاق در ایران تنظیم شده باشد و یا در خارج کشور یا وکالت دهنده مرد باشد یا زن.

چند نکته ضروری در شرایط وکالتنامه محضری طلاق قبل از مراجعه به دفتر وکالت ما در آیت الله کاشانی و یا تماس برای مراجعه غیر حضوری از شهری به غیر از تهران

۱ – در دفتر وکالت وکلای پارسای  فقط وکالت در طلاق هایی را قبول می کنیم که زوجه مهریه را ببخشد یا قبلا بخشیده باشد. مگر اینکه زوج شخصا حضور پیدا کند و پرداخت مهریه را قبول کند و یا همکاری کرده اعطای وکالت کند و یا از طریق دفتر خدمات قضایی با دادن لایحه ای قبول بذل مهریه کند ما شما را راهنمایی خواهیم کرد نگران نباشید.

۲ – بایستی در وکالتنامه طلاق از طرف زوج( شوهر)  عبارت «قبول بذل» وجود داشته باشد.

۳ – در صورتی که متن وکالت «اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی» را نداشته باشد بعد از صدور رأی بایستی چهل و چهار روز برای اجرای صیغه طلاق در محضر صبر کرد.

مشاوره تلفنی در خصوص طلاق توافقی با وکالت طلاق یا بدون آن رایگان است.

مهریه و طلاق توافقی 

همانطور که در بالا توضیح داده شد ملاک در این نوع طلاق، توافق زن و شوهر است. نوع طلاقی که دادگاه صادر می کند طلاق خلع ( بائن) است یعنی زن چیزی از مهریه یا غیر آنرا بذل می کند و مرد قبول بذل می کند. مثال:

۱ – زوجه کل مهریه مندرج در سند ازدواج را بذل و زوج قبول می کند.

۲ – از کل مهریه ۵۰۰ سکه ای زوجه ۳۹۰ سکه را در قبال طلاق خلع بذل می کند و زوج قبول بذل می کند و ۱۱۰ سکه بر ذمه شوهر باقی می ماند که مثلا در محضر طلاق. زوجه داده شود و یا اینکه به صورت اقساط توافق شده پرداخت گردد و یا اینکه مدت برای آن قرار داده شود. و تبدیل به وجه نقد یا چک بشود.

۳ – زوجه کل مهریه را ابراء می کند و مبلغ ده هزار تومان در قبال طلاق خلع بذل می کند و زوج قبول بذل می کند.

۴ – کل مهریه مندج در عقدنامه به زوجه پرداخت می شود و یا بر ذمه زوج باقی می ماند و یا در اقساط توافقی پرداخت می شود و زوجه در راستای طلاق مبلغ ده هزار تومان بذل می کند و زوج قبول بذل می کند.

گواهی بکارت و آزمایش بارداری

دادگاه مکلف است در هر رای طلاق تکلیف باردار بودن یا نبودن زوجه را مشخص کند. لذا اگر زنی بالای ۵۰ سال باشد یائسه محسوب می شود و نیازی به آزمایش نیست. از طرفی اگر خانمی باکره باشد توسط دادگاه به پزشکی قانونی به جهت معاینه و اخذ گواهی مربوطه معرفی می شود. فرض سوم و شایع اینکه زوجه نه یائسه است و نه باکره که در این صورت که خیلی شایع است ارائه جواب آزمایش بارداری الزامی است.

رویه شعب دادگاه خانواده به دو صورت است بعضی زوجه را به ارائه آزمایش بارداری در زمان رسیدگی و قبل از حکم موظف میکنند و بعضی دیگر ارائه جواب آزمایش را موکول به دفتر ثبت طلاق می کنند و بررسی صحت آن و اعلام در طلاقنامه را از وظایف سردفتر میدانند. در سال ۱۴۰۳ صرف جواب گواهی بارداری یا عدم آن در محضر طلاق و از هر آزمایشگاهی کافی است.

حضانت فرزندان در طلاق توافقی

یکی از توافقات مهم زوجین در خصوص حضانت فرزندان است. سوال در خصوص شرایط طلاق توافقی با بچه بسیار است اما دانستن چند نکته ضروری است. اول اینکه فرزندان دختر بالای سن ۹ سال  و پسر از ۱۵ سال تمام، از سن حضانت (نگهداری) خارج هستند. بنابراین دادگاه تکلیفی در خصوص آنها ندارد تا حضانت را در رای مشخص کند. دوم عده ای از خانم ها به غلط عنوان می کنند که مهریه در ازای حضانت فرزندان می بخشم این موضوع وجاهت قانونی ندارد و این  دو ارتباطی به هم ندارند. سوم میزان ملاقات طرف مقابل و اینکه پرداخت نفقه به عهده چه کسی است و میزان آن در ماه چقدر است با زوجین است که در مورد آن توافق کنند. بنابراین وقتی زن و شوهر متقاضی طلاق به دفتر وکالت مراجعه می کنند از شرایط طلاق توافقی ، داشتن توافق بر سر همه مسائل مذکور است چهارم ممکن است بعداً بین زوجین به دلایلی اختلاف بر سر حضانت به وجود آید ملاک برای دادگاه مصلحت فعلی طفل است نه توافق قبلی زوجین.

مهریه استحقاقی در طلاق توافقی

عدم حضور زوجه در طلاق توافقی:

برای ثبت دادخواست طلاق توافقی حضور زوجین یا وکلای آن ها الزامی است و طی مراحل قانونی طلاق توافقی تا صدور رای (گواهی عدم امکان سازش) نیز، حضور زوجین یا وکلای آن ها الزامی است همانطور که از کلمه توافق مشخص است طلاق توافقی بر مبنای توافق زن و شوهر بر جدایی است و شروع آن هم که با دادخواست است نیازمند امضاء زوجین یا وکیل آن ها است

اگر زوج از زوجه وکالت در طلاق داشته باشد نیازی به حضور شخص زوجه نیست ولی الزاما مرد می بایستی با وکالتی که از زن دارد برای او وکیل تعیین کند بنابراین در این حالت هم امضاء و حضور وکیل مع الواسطه زوجه برای ثبت دادخواست و مراحل طلاق در دادگاه اجباری است. اما اگر رای قطعی طلاق توافقی صادر گردید در مدت ۳ ماه اعتبار گواهی عدم امکان سازش، عدم حضور زوجه در طلاق توافقی برای ثبت طلاق در دفترخانه مانع ثبت طلاق توسط زوج نیست.

حوب است این را بدانیم که در هر نوع طلاق قابلیت اعتراض وجود دارد بنابراین رای دادگاه در مورد طلاق تواففی در وهله اول قطعی نیست و مثل همه آراء ۲۰ روز مهلت اعتراض تجدید نطر  دارد در اینجا سه فرض متصور است اینکه یکی از زوجین اعتراض کند دوم اینکه زن و شوهر یا وکلای ایشان به دفتر شعبه صادرکننده رای بروند و حق اعنراض خود را صادر کنند تا امکان ثبت فوری طلاق باشد در اینجا شعبه دادگاه قطعیت رای را صادر میکند سوم اینکه اکر یکی از زوجین یا هر دو حق اعتراض را ساقط نکند بعد از ۴۴ روز و سپری شدن مهلت اعتراض دادنامه طلاق قطعی میشود.

در این خصوص ماده ۳۵ قانون حمایت خانواده مقرر کرده است: «هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمي ازدواج و طلاق مراجعه و گواهي عدم امكان سازش را تسليم كند، در صورتي كه زوجه ظرف يك هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجين اخطار مي كند براي اجراي صيغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوجه صيغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسيله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه مي‌رسد.”

مطلب مرتبط :   تنفیذ طلاق

تبصره – فاصله بين ابلاغ اخطاريه و جلسه اجراي صيغه در اين ماده و ماده (۳۴) اين قانون نبايد از يك هفته كمتر باشد. در مواردي كه زوج يا زوجه مجهول المكان باشند، دعوت از شخص مجهول المكان از طريق نشر آگهي در جرايد كثير الانتشار يا هزينه درخواست كننده به وسيله دفترخانه به عمل مي آيد.»

چند نکته در مورد درخواست طلاق توافقی

  • طلاق توافقی در زمان عقد یا بعد از آن تفاوتی نمی کند و تنها تفاوت زمانی است که زوجه دوشیزه باشد که در آن صورت زوجه برای ارائه گواهی بکارت به پزشکی قانونی شهر محل دادگاه معرفی خواهد شد.
  • زن بالای سن ۵۰ سال به دلیل یائسگی نیاز به آزمایش عدم بارداری ندارد.
  • اگر زن یا شوهر برای طلاق به دیگری وکالت داده باشد که اصطلاحاً حق طلاق گفته می شود، پروسه طلاق همان روند طلاق توافقی است و تفاوتی نمی کند.
  • توجه بفرمایید که توافق بر سر حضانت فرزند چنان که باید الزام آور نیست و با تغییر شرایط و مصلحت طفل حضانت به طرف مقابل در صورت درخواست او برمیگردد.
  • آیا بعد از طلاق زن می تواند درخواست مهریه کند؟ این سئوال بسیاری از عزیزان مراجعه کننده است به سه حال زیر توجه کنید:
  1.  زن اگر دوشیزه باشد امکان رجوع نیست.
  2.  زن اگر یائسه باشد امکان رجوع نیست.
  3. در غیر موارد مذکور زوجه فقط در عده طلاق توافقی این اجازه را خواهد داشت که به فقط و فقط به آنچه بذل کرده در طلاق خلع رجوع کند حال اگر مقدار بذل اندک باشد یا اینکه همه یا بیشتر مهریه باقیمانده  ابراء شده باشد دیگر امکان درخواست و مطالبه مهریه وجود ندارد. ممکن است سوال دیگری پیش بیاید که تکلیف طلاق و شوهر چه میشود؟ تا پایان متن به همه سوالت شما جواب داده میشود.

ضمانت اجرای عمل نکردن به توافقات رای دادگاه پس از ثبت طلاق چیست؟

ممکن است که این سوال خیلی از موکلین و خوانندگان محترم باشد در فرض که بین زوجین در مورد مسایل مالی و غیر مالی توافق شد اگر بعد از طلاق یکی از زوجین تخلف کند چه باید کرد؟ به عنوان مثال توافق شده هر ماه مبلغی یا سکه ای از باب مهریه به زوجه پرداخت شود یا اینکه بر سر حضانت در آینده مشکلی به وجود آید و… ضمانت اجرا چیست؟ و شرایط طلاق توافقی چگونه خواهد شد؟

مطابق نطریه مشورتی شماره ۶۰۳/۹۳/۷ مورخ ۱۳۹۳/۱۸/۳ اداره حقوقی قوه قضاییه پس از صدور گواهی عدم امکان سازش و اجرای صیغه طلاق هر یک از طرفین میتواند برای توافق مالی مثل مهریه و غیر مالی مثل حضانت از دادگاه صادرکننده رای درخواست صدور اجراییه کند. البته با توجه به اینکه نظر مشورتی الزام آور نیست بعضی شعب دادگاه خانواده خواسته یکی از زوجین مبنی بر انجام یا عدم انجام تعهدات یکی از ایشان را فقط در قالب دادخواست جدید می پذیرند.

شرایط طلاق توافقی در کرج چگونه است؟

هر آنچه در بالا به محضر شریف خوانندگان این متن از حیث مراحل، مدت و حق الوکاله و هزینه طلاق با وکیل گفته شد شامل کرج هم میشود و انجام آن توسط ما هیچ گونه تفاوتی با مراحل طلاق توافقی در تهران ندارد. و همانظور که ابتدای صفحه به محضر خوانندگان توضیح دادیم از همه شهر های ایران قبول وکالت میکنیم.

عده طلاق توافقی چقدر است؟

زن که به سن یائسگ رسیده و زنی که هنور در زمان طلاق باکره است عده ندارد. اما سایر خانمها از حیث شرع و قانون باید سه طهر به اصطلاح فقهی بگذرانند به این صورت که در زمان صیغه طلاق عادت ماهانه نیاشند و بعد از آن به تعبیر عامیانه سه پاکی را ببینند حدود ۳ ماه

⚖️ اگر وکالت به وکیل بدهیم چند دفعه باید خودمان حضور پیدا کنیم؟ ⚖️

پس از مراجعه زن و شوهر به دفتر وکالت و ثبت توافق و گرفتن امضاء وکالتنامه نیاز به حضور دوباره زن و شوهر نیست و پس از صدور رأی زوجین به دفترخانه طلاق برای ثبت شرعی می روند. با روش جدید قراردادهای وکالت در سامانه ثنا حتی زن و شوهر میتوانند بدون حضور در دفتر وکالت از هر کجای ایران به وکیل طلاق توافقی وکلای پارسای وکالت بدهند

⚖️ واقعاً در مدت ۵ یا ۳۰ روز رأی طلاق توافقی را می گیرید؟ ⚖️

خوب است بدانید که تعیین مدت دقیق برای وکیل دادگستری تخلف انتظامی است چون رأی را دادگاه صادر می کند ولی به صورت میانگین و از سر تجربه و اشراف به رویه دادگاه خانواده عرض می شود حدود تقریبی مدت زمان طلاق توافقی در سال ۱۴۰۳ با توجه به اینکه رویه شعب خانواده با هم متفاوت است ۵ تا ۳۰ روز کاری است. در این زمینه به درستی یا غلط تبلیغ زیاد است که طلاق توافقی در کمترین زمان و امثالهم. واقعیت این است که این مطلب همیشه به روز رسانی می شود و با تغییرات دستگاه قضا پیش می رود . در حال حاضر در تهران دادخواست و درخواست طلاق توافقی نیازمند گذراندن دوره مشاوره است مگر این که طلاق یک طرفه تبدیل به طلاق توافقی شود که رویه غالب وکلا و گروه ما این است.

صمنا و فعلا طلاق کمتز از یک هفته هم توسط ما وکلای پارسای امکان پذیر است.

⚖️ آیا همسرم می تواند دوباره مطالبه مهریه کند؟ ⚖️

به صورت خلاصه کاملاً وابسته به توافق زوجین است اگر نوشته بشود زوجه مهریه را دریافت و یا ابراء کرده است مطلقاً امکان رجوع میسر نیست ولی اگر نوشته شود فلان مبلغ از مهریه بذل شده و اسقاط رجوع به مابذل نیز نشده باشد، فقط و فقط زوجه در ۳ ماه عده می تواند پشیمان شود و مطالبه مهریه بذل کرده را کند. خوب است بدانید که زوج نیز می تواند در مقابل طلاق را برهم بزند. پس از تمام شدن عده حتی با نوشتن کلمه بذل امکان رجوع هرگز میسر نیست.
بهتر است خود را مشغول این گونه مطالب حقوقی نکنید و کار را به وکلای متخصص بسپارید.

⚖️ شنیده ایم که وسط کار بعضی وکلا هزینه تراشی می کنند آیا کل هزینه ها همین است که نوشته اید؟ ⚖️

صدر درصد بله. جمع کل هزینه و  حق الوکاله  دو وکیل پایه یک  تا اخذ رأی قطعی دادگاه ۱۰/۴۰۰/۰۰۰ تومان یعنی هر وکیل و هر نفر ۵ میلیون و دویست هزار تومان با همه هرینه ها یعنی هزینه دادرسی و ثبت دادخواست در دفتر خدمات و داوری دادگاه هم در دل این قیمت است و مطلقا مبلغ اضافه ای به هیچ عنوان از موکل دریافت نمیشود!

⚖️ هزینه ثبت طلاق در دفترخانه در سال جدید چقدر است؟ ⚖️

حدود ۲ میلیون و پانصد هزار تومان تا ۳/۵۰۰/۰۰۰ تومان متاسفانه به دلیل عدم نظارت صحیح هر دفتر طلاقی به صورت سلیقه ای و اینکه دفتر طلاق در کجای شهر واقع شده قیمتی متفاوت میدهد و البته هر چه به آخر سال نزدیکتر میشویم چون سهمیه های طلاق تمام یا کمتر شده قیمت ها بیشتر میشود. اما این را خوب است بدانید که در هرنوع رای طلاقی اینکه رای در کدام شهر انجام شده است برای ثبت طلاق در محضر اهمیتی ندارد بنابراین رای میتواند در یک شهر اما ثبت طلاق در محضر( دفترخانه طلاق) در شهر دیگر باشد.

⚖️ آیا میتوان بعد از طلاق شناسنامه ها را از مهر طلاق پاک کرد؟ ⚖️
فقط در صورتی که زوجه باکره و نوع طلاق بائن غیر مدخوله باشد شناسنامه طن و شوهر هر دو عوض میشود در غیر این صورت با ثبت ازدواج جدید میتوان تعویض شناسنامه و پاک کردن ازدواج و طلاق قبلی را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک دولت  درخواست کرد.

⚖️ آیا به هر دفترخانه طلاقی برای ثبت طلاق میتوان رفت یا فقط همان دفتری که عقد کرده؟ ⚖️
هر دفترخانه طلاقی در هر کجای ایران

⚖️ برای طلاق چند شاهد لازم است؟ ⚖️
فقط برای ثبت طلاق بعد صدور رای قطعی در محضر طلاق ۲ شاهد مرد لازم است. قابل توجه اینکه کارمندان بعضی دفاتر رسمی طلاق با گرفتن مبلغی شاهد طلاق هم میشوند.
علاوه بر دو شاهد به لحاظ شرعی در هنگام خواندن صیغه طلاق زن بایستی عادت ماهانه نباشد. به تعبیر فقهی و حقوقی طلاق باید در طهر مواقعه باشد.

اگر زوج در دفتر اسناد رسمی، طی وکالتنامه ای کلیه اختیارات قانونی را در خصوص طلاق به زوجه اعطا نماید و زوجه از ناحیه زوج، وکیل مع الواسطه تعیین نماید آیا وکیل مع الواسطه می تواند حق تجدید نظر خواهی را اسقاط نماید یا خیر؟

تاریخ تشکیل نشست قضات دادگاه خانواده ۲ تهران در مرد اسقاط تجدید نظر و فرجام خواهی در حق طلاق (وکالت طلاق) : ۱۳۹۳/۷/۲

جناب آقای سمیعی ریاست محترم شعبه ۲۷۳ دادگاه خانواده تهران: در خصوص سوال، با توجه به بند ۱ ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال ۷۹، یکی از مواردی که حتما در وکالتنامه ها باید تصریح شود حق تجدید نظر خواهی است و چون در فرض سوال، این مطلب ذکر نشده است، وکیل نمی تواند حق تجدید نظر خواهی را اسقاط نماید؛ چون تصریح قانونی است و اگر این حق را اسقاط نماید قابل پذیرش نمی باشد و خوانده حق اعتراض و تجدید نظر خواهی دارد.

جناب آقای صادقی سرپرست محترم مجتمع قضایی خانواده دو تهران: طلاق واقع شده است و چون وکیل حق تجدید نظر خواهی را نداشته است موکل می تواند در موعد قانونی تجدید نظر خواهی نماید مگر این که موکل به وکیل این حق اسقاط حق تجدید نظر خواهی را طبق وکالت مدنی داده باشد و وکالت مدنی هم این حق را به وکیل دادگستری داده باشد؛ ولی اگر از ابتدا این حق داده نشده باشد حقی وجود ندارد که تفویض شود و وکیل مع الواسطه حق اسقاط حق تجدید نظر خواهی را ندارد و آرایی در این زمینه داشته ایم که در دیوان عالی کشور نقض شده است؛ چون که وکیل حق اسقاط تجدید نظر خواهی را نداشته است.

جناب آقای عموزادی ریاست محترم شعبه ۲۶۸ دادگاه خانواده: در خصوص قسمت دوم سوال، چون وکالت کلی داده شده است دیگر تجدید نظر خواهی و اسقاط آن معنایی ندارد.

جناب آقای حیدری ریاست محترم شعبه ۲۶۳ دادگاه خانواده: در مورد قسمت دوم سوال، باید دید که وکالت چگونه تنظیم شده است. در برخی از وکالتنامه ها می گوید: وکالت می دهند حتی ثبت در دفترخانه و حضور زوج لازم نباشد و اذن در شیء اذن در لوازم آن است. در خصوص تجدید نظر خواهی، اختصاص به وکالت در دادگستری دارد و نیازی نیست که حق تجدید نظر خواهی را اسقاط نماید که البته نیاز به تنظیم وکالتنامه دارد و یک نکته در خصوص ماده ۶۸۳ قانون مدنی اینکه در خصوص بحث، متعلق وکالت می تواند گاهی انجام عمل باشد و گاهی اجرای حق و در مثال های این ماده، متعلق وکالت، انجام عمل است ولی در خصوص طلاق، متعلق وکالت، اجرای حق است.

سرکار خانم داودی معاون محترم رئیس کل دادگستری استان تهران: اما در خصوص قسمت دوم سوال، وقتی زوج ضمن وکالتنامه ای به همسر خود وکالت می دهد که با مراجعه به دادگاه خود را مطلقه نماید با توجه به اینکه مطابق قانون مدنی وکالت داده است، اذن در شیء اذن در لوازم آن است؛ یعنی وقتی وکالت در بذل داد وکالت در قبول بذل هم دارد. اما در خصوص وکیل دادگستری، طبق مقررات قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹ که ماده ۳۵ آن تصریح دارد، باید تمامی موارد را نام برد و اسقاط حق تجدید نظر خواهی در ماده ۳۵ قانون مذکور نیامده است و دادگاه مواجه با تکلیفی نیست و موکل باید طرح دعوا نماید.

سرکار خانم میری مشاور محترم قضایی دادگاه خانواده: در خصوص قسمت دوم سوال، رویه قضایی در مقابل نص حاکمیت ندارد و در خصوص تجدید نظر خواهی، نص صریح در ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی وجود دارد.

جناب آقای پاداش اصل ریاست محترم شعبه ۲۶۲ دادگاه خانواده: در خصوص سوال، وکالتی که زوج به زوجه می دهد مطابق قانون مدنی است و زوجه اختیارات وکیل دادگستری را ندارد و در سند رسمی کلیه اختیارات را تفویض کرده و موضوع تجدید نظر خواهی و هم اسقاط آن در خصوص وکیل دادگستری است که باید مطابق ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی باشد و می تواند حق تجدید نظر خواهی را ساقط نماید.

نظر اکثریت: در پاسخ به سوال، اگر در وکالت مدنی کلیه اختیارات قانونی به زوجه جهت طلاق و متفرعات آن داده شده باشد دیگر نیازی به تصریح موارد مندرج در ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی نیست و تصریح موارد ماده مذکور فقط در خصوص وکلای دادگستری است که زوجه مع الواسطه از ناحیه زوج جهت طرح دعوای طلاق به دادگاه معرفی می نماید.

به نقل از کتاب نشست های قضایی دادگستری استان تهران در امور مدنی سال۱۳۹۳

مراحل طلاق توافقی در دوران عقد چگونه است؟

اگر منظور از دوران عقد، عدم نزدیکی و رابطه ی زناشویی نداشتن زوجین باشد در هنگام طلاق توافقی در دوران عقد و چه از جانب هر کدام از زوجین، مهریه نصف خواهد شد. مگر اینکه توافق دیگری بین آن ها باشد. مثل اینکه زوجه ادعایی در خصوص مهریه نداشته باشد و در قبال طلاق (توافقی) مهریه را بذل نماید.
طلاق توافقی وابسته به توافق زوجین است و هر آنچه آن ها در خصوص مهریه تصمیم گیری و توافق کنند برای دادگاه ملاک عمل خواهد بود.

آنچه که می بایستی در طلاق توافقی در دوران عقد که نزدیکی بین زن و شوهر اتفاق نیافتاده است و زوجه تمایل دارد مهریه خود را بذل نماید، رعایت شود این است که وقتی به نزد قاضی یا قسمت مشاوره یا داوری  مراجعه می شود اظهار شود که “زوجه کل مهریه استحقاقی را در قبال طلاق بذل می نماید” نه کل مهریه ما فی القباله یعنی آنچه در سند نکاحیه نوشته شده است زیرا توضیح داده شد که در هنگام طلاق فقط نصف مهریه، حق زوجه باکره می باشد.

نکته دیگر اینکه رویه دادگاه های خانواده تهران به این صورت است که اگر زوجه مدعی بکارت شود از سوی دادگاه به پزشکی قانونی جهت معاینه معرفی می شود و در صورت تایید بکارت و عدم نزدیکی، در رای دادگاه منعکس خواهد شد.

طلاق توافقی در دوران عقد

شایان ذکر است که بعضی از شعب شهرستان ها صرف اقرار زوجین مبنی بر عدم نزدیکی را کافی می دانند. در سال ۱۴۰۱ میتوان گفت اکثر قریب به اتفاق شعب دادگاه خانواده نظر پزشکی قانونی را ملاک میدانند. اگر زوجه باکره باشد نوع طلاق بائن غیرمدخوله است و در این صورت است که بعد ثبت طلاق هم زن و هم میتوانند شناسنامه خود را تعویض کنند.

خوب است بدانید که اگر رای طلاق توافقی صادر شود که زوجه دوشیزه  باشد اولا بعد از ثبت طلاق در دفترخانه، زوجه حق رجوع به مهریه بذل شده را ندارد و ثانیا زوجین بعد از ثبت طلاق با مراجعه به اداره ثبت احوال می توانند شناسنامه جدیدی که نام همسر قبلی و طلاق در آن نوشته نشده باشد، اخذ نمایند.

یکی از مشکلات زوجینی که عقد کرده ولی زندگی مشترک را شروع نکرده اند و به هر دلیل مایل به جدایی و طلاق می باشند، وجود رابطه زناشویی و عدم بکارت زوجه است. علی رغم اینکه هرگونه رابطه جنسی بین زوجین، بعد از عقد نکاح، مشکل قانونی و شرعی ندارد ولی گویا رسم پنهان و آشکاری در مناطق مختلف ایران است که رابطه زناشویی کامل را  به شروع زندگی مشترک و به اصطلاح عامیانه موکول به عروسی می کنند.

همیشه رابطه زناشویی در این مدت، خاصه برای زوجه، با نگرانی و اضطراب و ترس از والدین همراه است. بد حادثه این است که قبل از شروع زندگی مشترک و مراسم مرسوم به عروسی، بین زن و شوهر اختلاف حادث شود و کار به طلاق برسد در این صورت باکره نبودن در طلاق توافقی در دوران عقد مشکل بزرگ زوجه خواهد شد

با چه بسیار پرونده های طلاق توافقی و غیر توافقی( طلاق با عسر و حرج و یا طلاق با ۱۲ شرط سند ازدواج) مواجه بودیم که ترس از رفتن به پزشکی قانونی جهت معاینه بکارت وجود داشته است و به دنبال راهکاری بودند که به هر طریقی رای طلاق صادر شود که در آن زوجه دوشیزه اعلام شده باشد.
همانطور که قبلا در مطالب قبلی توضیح داده شده است رویه بیشتر دادگاه های خانواده تهران بر این است که اگر زوجه ، مدعی بکارت شود و حتی اگر زوج نیز موافق باشد و تایید و اقرار کند باز هم محاکم خانواده، زوجه را جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی می کنند.
ثمره غیر مدخوله بودن زوجه در هنگام طلاق این است که پس از ثبت رسمی طلاق، زن و مرد  می توانند به اداره ثبت احوال مراجعه کنند و با دادن مدارک و حکم دادگاه، شناسنامه خود را تعویض کنند که در این صورت ازدواج و طلاق ثبت شده در شناسنامه قبلی از بین خواهد رفت. نوع طلاق باید حتما بائن غیرمدخوله باشد.

ضمانت اجرای نپرداختن اقساط مهریه (قبوض اقساطی) در طلاق توافقی چیست؟

در روش طلاق توافقی همانطور که می دانید توافق زوجین در خصوص مهریه در رای دادگاه درج می شود و بسیار شایع است که بعضی از زن و شوهر ها که تمایل به جدایی از طریق توافق دارند تمام یا قسمتی از مهریه را خودشان تقسیط می کنند مثلا با هم توافق می کنند که ۵۰ سکه به صورت هر ماه ۵ سکه  یک سکه بعد از طلاق از سوی زوج به زوجه پرداخت شود. اما همیشه از ما سوال می شود که ضمانت اجرای آن چیست؟ اگر زوج اقساط توافق شده را پرداخت نکند زوجه چه اقدامی می تواند انجام دهد؟

باید توجه داشته باشید که هر گاه در رای طلاق توافقی پرداخت تمام یا قسمتی از مهریه در اقساط معین توافق شده باشد در هنگام ثبت طلاق در دفتر رسمی طلاق، سر دفتر قبوض اقساطی صادر می کند یعنی به تعداد اقساط مهریه باقی مانده قبض صادر می کند و زوج آن ها را امضاء می کند و تحویل زوجه می شود. اگر زوج ۳ قسط از آن ها را نپردازد اصطلاحا مهریه باقی مانده حال می شود و زوجه می تواند از طریق اجرای ثبت یا دادگاه خانواده تمام آن را مطالبه کند به عبارت دیگر توافق زوجین با نپرداختن ۳ قسط از مهریه از بین می رود و مهریه باقی مانده به حالت اولیه خود باز می گردد.

همینطور است فوت شوهر در این مدت، به این صورت که با فوت شوهر مهریه تقسیط شده باقی مانده حال می شود و زن می تواند از محل ما ترک (ارث) شوهر سابق مهریه خود را وصول نماید.

ازدواج مجدد زن ارتباطی به قبوض اقساطی و مهریه قسطی شده ندارد و مانع از دریافت زن نیست.

مهم: هریک از هموطنان عزیز از هر شهری سوال در خصوص مسایل حقوقی داشته باشند در پایین همین صفحه قسمت دیدگاه میتوانند سوال خود را مطرح کنید کارشناسان ما در اسرع وقت با کمال میل پاسخگوی شما خواهند بود

می توانید مطلب را به اشتراک بگذارید
برای اعطای وکالت دعاوی خانواده و ارث در تهران و کرج با ما تماس بگیرید (وکیل طلاق)
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 16 =

  1. عبدالطیف احمدی

    عالی بنظر میرسد

  2. احسان محمدنیا

    سلام خسته نباشید خانوم بنده مشکل ذهنی داره ولی به ما نگفتن رفیم پیش وکیل وباهم به توافق رسیدیم خانوم دردفتر اسناد مهریه رو ابرا وکلیه حق حقوق خودشو بخشیده واز خودش ساقط کرده درجلسه دادگاه حکم. عدم سازش ندادن وقاضی گفت این مشکل ذهنی داره ویک جلسه دیگه وقت داد الان تکلیف چیه ممنون میشم ج بدید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر محجور باشد نیاز به اجازه پدر و در نبود او نیاز به اجازه قیم داره

  3. نفس

    سلام لطفا بفرمایید برای طلاق توافقی با داشتن وکیل و یا داشتن حق طلاق بلا عزل از دفترخونه باز هم نیاز به حصور در جلسات مشاوره هست با خیر
    سپاسگزارم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      بستگی به نظر شما دارد وکیل بدون مشاوره هم میتواند رای طلاق را بدون حضور موکل از دادگاه اخذ کند

  4. ساینا

    سلام وقت بخیر
    من وکالت طلاق از همسرم دارم و می خوام بدون حضور هیچ کدوم از ما در یک هفته طلاق اتقاق بیوفته آیا امکانش هست؟ آیا امکانش هست تا اتمام کار و جاری شدن طلاق همسرم مطلع نشه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مشکلی نیست با دفتر تماس بگیرید ولی اگر همسرتون در سامانه ابلاغ الکترونیک ثبت نام کرده باشه از طریق دادگاه پیامک برای ایشان ارسال میشود

  5. عرفان

    سلام وقتتون بخیر – من و همسرم می‌خواستیم طلاق توافقی بگیریم و روی تمام شرایط هم توافق کردیم
    از طرفی چون توی شهرمون ، ما رو میشناسن نمیخوایم که دیده بشیم آیا از راه دور میشه این کار انجام بشه؟
    به خود شما سپرده بشه این مسأله
    آیا امکانش هست؟
    از شهر مازندران – ساری هستیم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مشکلی نیست با دفتر تماس بگیرید

  6. مجید ابراهیمی

    سلام و درود و سپاس فراوان به بچهای وکلای پارسای
    فقط خواستم اینجا یه تشکری داشته باشم بابت زحمات بسیار خوب دوستان که با کمترین وقت و کمترین هزینه پروسه طلاق رو به بهترین حد ممکن انجام دادن ،با آرزوی بهترینها به گروه پارسای. 🏆🎖

  7. فواد قاطع

    سلام خسته نباشید
    من به اجبار خانوادم دختر عموم ازواج کردم هر وقت بهشون میگفتم من اونو دوست ندارم … حالا ی بحثی شد ازدواج کردیم ۲ ماه باهاش بیشتر زندگی نکردم حالا هم میخوایم طلاق بگیریم عشایری حلش کردیم شد طلاق توافقی بعد رفتم دادگاه گفتن ۳ ماه طول میکشه من گفتم زود حلش کنم خانوادم گفتن تا چپ نکردن زود زود جمعش کنیم بنظرتون وکیل بزارم یا نه ؟؟؟؟

  8. ناشناس

    طلاق به نظرم یه امر عادی مثلا فرد زندگی نبودن

  9. شهبازی

    با سلام و درود فراوان خدمت گروه وکلای پارسای
    خواستم اینجا از زحمتتاتون مخصوصا خانم آریا تشکر کنم پروسه طلاق ‌‌روبرای ما به بهترین وجه و بهترین زمان ممکن پیش بردن تصور نمی‌کردیم اینقدر عالی باشه تا همیشه ممنون زحمتتاتون هستیم بدون حضور و وقت گذاشتن ما شما به ما بهترین خدمات رو ارائه دادین بازم ممنونتون هستیم

  10. سحررخشانی

    سلام شوهرم فاقدمدارکع ومن ازطریق رای دادگاه تونستم سندازدواجموبگیرم آیاشوهرم ازطریق سندازدواج میتونه بامن به شهرستان سفرکنه بدون اینکه پلیس راه بهش گیربدن!؟؟لطفا راهنمایی کنید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مشکلی نیست

  11. کریمی

    سلام، ممنون از راهنمییتان ایا بعد از طلاق، بخاطر بچه ها، میشه داخل خانه دو طبق، مستقل از هم، مشترکم نباشه، زندگی کرد، اون برای خودش، منم برا خودم، هر جور زندگی با هر کسی، هم من هم اون، ی وقتی بی تابی بچه ها، شد که خونههم بریم، چنوع محرمیتی داریم، یانداریم، بازم ممنون

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      بله امکان پذیر است

  12. مانا نجاتی

    اگر زوج و زوجه قبل از طلاق توافقی، یکدیگر را ممنوع الخروج کرده باشند، آیا روند طلاق توافقی تغییر خواهد کرد؟ آیا لازم است در طی مسیر طلاق توافقی رفع ممنوع الخروجی صورت گیرد یا این مسئله منوط به ثبت طلاق در دفتر اسناد رسمی، یا صدور رای طلاق توافقی از سوی دادگاه می شود؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      ممنوع الخروجی مانع مراحل طلاق نیست ولی سعی کنید تا قبل از اجرای صیغه طلاق برای رفع ممنوع الخروجی بابت مهریه اقدام کنید چون اگر موکول به بعد از ثبت طلاق شود در هنگام مراجعه مرد به اداره ثبت اسناد مجبور خواهید بود نیم عشر اجرایی بپردازید بنابراین بهتر است خود زوجه رفع ممنوعیت خروج از کشور شوهر را درخواست دهد اما برای زن همین که طلاق ثبت شود میتواند یا در دست داشتن طلاقنامه بدون مشکل برای رفع مشکل خروج از کشور اقدام کرد چون زوجیت تمام شده است

  13. پوریا رحمتی

    سلام خدمت شما
    همسرم به علت عدم بچه دار شدن بنده درخواست طلاق داده و در دادگاه تجدید نظر بنده بخاطر شرایط روحی بد قبول کردم ۸ عدد سکه رو یکجا و هر ۷ ماه یکبار یک سکه بدهم
    در حال حاضر نمیتوانم همچین قراری رو تامین کنم
    به نظر شما میتونم کاری کنم
    که اولا ۸ سکه رو ندهم یا نهایتا ۲ سکه بدهم
    و در اقساط هم هر ۱۲ ماه یک سکه بدهم ؟
    این امکان وجود داره؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      کمی مشکله ولی دادخواست تعدیل مهریه بدهید

  14. توکل

    سلام جناب خسته نباشید من و همسرم سال گذشته برای طلاق توافقی اقدام کردیم و جلسه های مشاوره رو رفتیم اما بعد پشیمون شدیم اما الان باز میخوایم جدا بشیم همسرم میگه بیا محضر مهریه ببخش و توافقی جدا بشیم و نیازی به وکیل نیست آیا صحت داره؟و بدون وکیل میشه طلاق گرفت و بدون رآی دادگاه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر در این مورد خواستید مهریه را ببخشید در همان محضر وکالت طلاق بلاعزل بگیرید
      در حالت عادی اجباری برای انجام کارهای طلاق توسط وکیل دادگستری نیست مگر وقتی که اصطلاحا بخواهید با حق طلاق (وکالت در طلاق) از همسر جدا بشوید
      ضمنا در همه حال باید توسط دادگاه رای صادر شود

  15. بیتا رضایی

    سلام من درخواست اجرات المثل دادم با حرفهای همسرم رفتم رضایت دادم ولی همسرم دوباره من رو ول کرد و رفت میتونم دوباره درخواست بدم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مهم اینه که بدونیم پرونده در چه مرحله ای بوده و چه رایی صادر شده تا جواب صحیح بدهیم

  16. mosiyo

    سلام ایا زن بدون حضور مرد که حق طلاق برای مرد که بنده باشم میتواند با طرح طلاق توافقی از بنده جدا بشه رای دادگاه بگیره یا صیغه طلاق جاری بشه ممنون میشم جواب بدید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      بله میتواند
      وکالت طلاق برای اینه که زن بتونه بدون حضور و رضایت مجدد همسر طلاق بگیره

  17. سید مصطفی کریمی

    باسلام و خسته نباشید به وکلای عزیزی که برای جمع اوری این اطلاعات بسیار بسیار دقیق که من تا به امروزه تو هیچ سایتی نخوانده ام بسیار از شما تشکر بابت واضح بودن کلمه ها و معنی مفهوم کلمه ها طبق گفتار مردم بوده ممنونم …..
    بنده سید مصطفی کریمی هستم متولد ۱۳۶۳و کار ازاد جوشکار هستم شما گفتید که طبق ماده ۳۵و۳۶قانون خانواده مرد که حق طلاق با من هستش اگه حتی اون رای دادگاه رو امضا کرده باشه و تو دفتر ثبت طلاق حضور پیدا نکنه طلاق قابل اجرا نیست درسته پس چرا منی که اصلا تو یک بار داخل دادگاه یا حتی برای ثنا گرفتن نرفتم و روح من خبر نداشت قاصی میتونه رای طلاق توافقی و دفترخونه صیغه طلاق اجرا کنه عزیز دل وکیلی که اینو میخونی خواهش میکنم یه چیزی بگید اگه راهی داره من هم از دست قاضی پرونده هم از دست اون دفتر خونه حتی خانوم خودم میتونم شکایت کنم اخه مگه میشه باشه قاضی خدا که نیست بیاد برای ناموس من یا زندگی من بدونه اطلاع بنده همچین تصمیمی بگیره تورو قران الان یک سالو نیم شده تازه من فهمیدم اگه میتونم کاری کنم تورو قران فقط بگید من چیکار کنم راه اونو بگید من یه دختر ۱۳ساله دارم دارم سکته میکنم که ایا این قانونه که برای زندگی مردم خودشون تصمیم بگیرن پس ما مردها بوق هستیم یا عروسک خیمه شب بازی قانون هستیم…. بنده در مازندران قایمشهر سکونت دارم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      نیاز است که رای دادگاه رو ببینیم شاید طلاق به درخواست خانم بوده و یا خانم حق طلاق داشته وگرنه در طلاق توافقی حتی با صدور رای نیاز به حضور شوهر در محضر طلاق است

  18. سعیده

    سلام خسته نباشید من در سن ۱۵سالگی ب اجبار خانواده عروسی کردم الا میخام طلاق بگیرم پدرم. وکالت داده که مهریه طلا همه چیز رو. ببخشع ب عنوان ولی ک امضاء و تمامی کار ها با خودش باشه ایا من امضا دارم باید ب دادگاه بروم؟و این هارو لغو کنم؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      تا قبل از هجده سال تمام تصمیم برای امور مالی از جمله مهریه با پدر شماست ولی در مورد نفس ازدواج و طلاق نظر شما ملاک است بهتره در این سن و موقعیت مالی و اجتماعی با پدر مخالفت آشکار نکنید

  19. کریمی

    سلام زن به مدت ۱ماه هست طلاق گرفته و شوهرش درهمین زمان کم فوت کرده آیا زن میتواند در همین زمان کم برگردد و از عده خود استفاده کند تا از حقوق و مزایای شوهر استفاده کند؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در این زمینه قانون وجود ندارد و باید به نظر مشهور فقها مراجعه کرد به نظر ما شدنی است و طلاق به رجعی تبدیل میشه ولی تحقیق بیشتر کنید مورد شاذ و نادری است

  20. جواد

    با سلام و تشکر از اطلاعات مفید و کاربردی که ارائه نمودید فقط در یک قسمت کلمه غیر از قلم افتاده است لطفا در صورت صلاحدید اصلاح بفرمایید طلاق در طهر غیر مواقعه صورت می گیرد که در گفتار فوق شرط اجرای صیغه در طهر مواقعه نوشته شده است با تشکر مجدد

  21. فرهادایقانی

    سلام وروزبخیر
    اگربخواهم دردفترخانه وکالت حق طلاق از همسرم بگیرم میتوانم خودم به راحتی اقدام به دریافت طلاق توافقی بنمایم بدون حضور همسرم وبه غیر از مهریه وحضانت وحق تجدیدنظرخواهی آیا مطلبی نیاز هستش که دردفترخانه اشاره بشود؟ بنده درشمال کشور هستم واطلاعی ندارم که دفترخانه اطلاع کامل دارد که چه متنی تنظیم نماید.درآخر اینکه دفاتر اسنادرسمی میتوانند وکالت حق طلاق صادر نمایند یا دفتر ازدواج وطلاق؟؟
    باتشکروسپاس/ایقانی

    1. گروه وکلای پارسای

      سسلام
      شما اگر زوج هستید و بخواهید از همسر وکالت برای طلاق بکسرید مشکل قاتونی تدارد و فقط باید وکالتنامه به خوبی تنظیم شده باشد مثل وکالت در بذل مقدار معین ار مهریع، تعیین تکلیف جهیزیه، نفقه و اجرت المثل و اسقاط تجدیدنظر و فرجام

  22. وحید دیاری

    سلام و عرض ادب،بنده طلاق توافقی داشتم از نوع مبارات، و توافق کردیم اقساط مهریه هر ۵ ماه یکبار صورت پذیرد،بعد از آنکه سکه گران شد بنده دوبار تقاضای تعدیل در مهریه کردم که یکبار اقساط به هر ۸ ماه یکبار و در مرتبه دوم با افزایش بیشتر سکه هر ۱۶ ماه یکبار شد ،بدلیل مشکلات مالی سه سکه از اقساط عقب افتاده و در زمان طلاق در دفتر خانه رسیدی به ما مبنی بر تعداد اقساط داده نشد آیا مهریه حال میشود،طلاق بنده سال ۹۲ بوده هست،

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      نگران نباشید مهریه با توافق قسطی و دادگاه هم تعدیل کرده

  23. گلرخ کیا

    ممنونم از پاسخگوییتون، با استناد به نامه کمپ میشه میشه تقاضای طلاق کرد؟ یا از طریق دیگه ای باید اعتیاد رو اثبات کرد؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مدارک مربوز به بستری بودن در کمپ قطعا مفیده دلایل دیگری هم اگر دارید ارائه کنید به دادگاه

  24. گلرخ کیا

    سلام همسر من معتاد به شیشه هست، از چه طریقی باید اقدام کنم که قانونا وادار به ترک بشند؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      راهکار قانونی برای اجبار به ترک اعتیار کسی وجود ندارد مسئله شخصی است که باید به همت خودش و کمک اطرافیان ترک کند انواع کلینک ها و کمپ های ترک اعتیاد در همه شهرها است ولی با استناد اعتیاد میشود تقاضای طلاق کرد نه اجبار به ترک اعتیاد

  25. Fatemeh

    سلام وقت بخیر در طلاق توافقی باید در ابتدا توافق بر سر گرفتن مهریه انجام بشود یا خیر بعدا انجام میشود و این که مهریه اگر قسطی بشود سه ماه یک سکه تعلق میگیرد یا نه ماه یک سکه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در ابتدا باید توافق بر سر مهریه باشه و این نوع طلاق اگر طرفین به پرداخت قسطی هر مقدار از مهریه توافق کنند میزان اقساط و نحوه پرداخت با خود زن و شوهر است و دادگاه دخالتی ندارد

  26. کاظم

    سلام وقت بخیر
    بنده سال ۸۴ که با همسرم ازدواج کردم تابعیت ایرانی داشتم که چند سال پیش باطل شد و پاسپورت افغانستان با اقامت ایران گرفتم. الان که میخوام دوباره ثبت ازدواج کنم اداره اتباع میگه شناسنامه خانمت رو بدون مشخصات همسر که باطل شده باید بیاری. ثبت احوال هم میگه باید سند ازدواج باطل بشه من برا ابطال سند ازدواج تو دادگاه خانواده باید اقدام کنم یا حقوقی
    ثبت احوال که به من گفت تو دعاوی اسناد ثبتی ابطال سند غیرمالی بزن درسته

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به نظر ما دادگاه عمومی حقوقی

  27. آرزو

    سلام وقت بخیر
    چگونه میتوانم عمل لواط همسرم را ثابت کنم ؟آیا با گرفتن پیرینت تلفن همراه میشود ثابت کرد؟
    میتوان از این طریق زوج را مجبور به طلاق توافقی کرد؟
    ما پسری ۱۱ ساله داریم میتوانم حضانتش رو بگیرم ؟
    ممنون میشم جوابمو بدین

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به هر حال این موضوعی است که اثبات آن راحت نیست چرا توافقی جدا نمیشوید؟
      اگر پیامک، فیلم و عکس در این زمینه دارید با حوصله جمع آوری کنید به هیچ عنوان در این خصوص شکایت کیفری نکنید که اولا اثبات مشکل است و ثانیا در صورت عدم اثبات میتواند از شما شکایت قذف کند بهترین کار این است که در دادخواست طلاق یکطرفه ،موضوع رابطه نامشروع با ذکور و با عنوان انحراف جنسی را مطرح کنید و اگر مفعول باشد پزشکی قانونی تشخیص میدهد

  28. سعید

    سلام خسته نباشید
    یک بار برای طلاق توافقی اقدام کرده ایم وبه مشاوره ارجاع داده شده ایم بعد از یک جلسه مشاوره از طلاق صرف نظر کرده ایم.
    بعد از گذشت ۲ ماه مجددا میخواهیم برای طلاق توافقی اقدام کنیم ولی وقتی کدملی وارد میکنیم برای مشاوره مینویسه سایت بستس لطفا راهنمایی کنید.

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به همان مرکر غربالگری قبلی مراجعه کنید و یا اینکه با ما تماس بگیرید تا رای دادگاه را برای شما و همسر به وکالت اخذ کنیم

  29. F

    سلام خسته نباشید
    برای طلاق توافقی من اعتراض ۲۰ روزه رو گرفتم
    میتونم اعتراض کنم برای مهریه ام؟!

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      بله اگر اعتراض دارید میتوانید در مهلت تجدیدنظر خواهی کنید و مهمتر اینکه اگر از طلاق منصرف شدید و یا به هر دلیل دیگر، رای را برای اجرا به دفتر طلاق نبرید

  30. دربندی

    سلام ممنون از اطلاعات خوبتون
    من و همسرم رای دادگاه مبنی بر عدم سازش و امکان طلاق توافقی رو گرفتیم، میخواستم بدونم برای ثبت طلاق هر دو نفر باید با هم به دفترخانه مراجعه کنن یا هرکسی میتونه خودش تنهایی بره برای ثبت طلاق؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      با هم بروید بهتر است در غیر اینصورت اول با دفترخانه طلاق پس از دادن مدارک هماهنگ کنید که در یک روز اما جداگانه برای امضا بروید البته اگر قبول کند

  31. سحر میر

    سلام من در دوران عقد هستم و دوشیزه ام قرار بر این شد از همسرم توافقی جدا بشیم میخواستم بدون در شهر های غیر از تهران به طور معمول روند طلاق چقدر طول میکشه؟؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      ما فقط روال طلاق در تهران را میدانیم اگر در شهر دیگری میخواهید پرونده تشکیل بدهید مذت زمان رسیدن به رای دادگاه را ار وکلای آن شهر بپرسید

  32. محمودی

    سلام
    من درخواست حق حبس و نفقه و مهریه رو دادم
    و شرایط حق حبس رو هم دارم
    در مقابل شوهرم درخواست تمکین داده
    و وقتی کارشناس برای تایید خونه و وسایل منزل رفت,شوهرم خونه خواهر شو(که یه چند سالی هست ازدواج کرده)رو نشون کارشناس داد
    من به سختی قرارداد خونه خواهرش رو پیدا کردم و به کارشناس نشون دادم و ایشون بعد از بررسی، فهمیدن که من راست میگم و توی گزارش شون گفتن که خونه صوری هست
    ولی باز هم قاضی درخواست منو رد کردن و رای رو به نفع شوهرم دادن
    حالا من باید چی کار کنم؟
    ما توی عقد هستیم و هیچ مجلسی هم نگرفتیم،من پیشنهاد طلاق توافقی رو دادم و گفتم که مهریه مو می بخشم ولی اون میگه که از ازدواج با من ضرر کرده و من باید ضرر و زبانش رو پردازم تا طلاق بده

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر استناد به حق حبس کرده باشید و دوشیزه باشید تمکین رد میشود در فرض که محکوم شده باشید در مرحله اجرای جکم زوج بایستی منزل مناسب با اثاث کامل برای تمکین تهیه کند

  33. علی اکبر

    با سلام
    عنوان سند تنظیمی درباره ابراء مهریه و نفقه، چی هستش؟ اقرارنامه یا ابراء؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      متن مهم است هر دو عنوان درسته

  34. یاسر

    سلام
    برای تنظیم سند رسمی ابراء مهریه،
    آیا نیازی به حضور شاهد است؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      قانونا نه ولی در عمل خیلی از دفاتر اسناد رسمی برای محکم کاری میگویند شاهد از خانواده زوجه باشد

  35. محمد علی

    سلام و سپاس از پاسخگویی شما

    عنوان سند ابراء مهریه، باید چه باشد؟

    ابراء ؟
    ابراء ذمه ؟
    اقرارنامه مالی؟
    اقرارنامه غیرمالی؟

    کدامش معتبرتر و بهتره برای اینکه آقا خیالش کاملا راحت تر باشه ؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مهم محتوای سند است که دلالت بر ابراء کند

  36. علی

    سلام. ببخشید ما سند ابراء مهریه در دفتر اسناد رسمی تنظیم کردیم ولی عنوان سند در بالای برگه نوشته شده : * اقرار نامه غیر مالی *

    این عنوان برای سند ابراء درسته ؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مهم نیست متنش ملاک است

  37. علی رحیمی

    سلام علیکم
    سند ابراء با سند ابراء ذمه، فرق می کند؟ یا اینکه هر دو یه چیز هستند؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      فرقی نمی کنند

  38. جلال

    سلام. اگر در متن ابراء مهریه تعداد سکه ها نوشته نشود و فقط نوشته بشه که همه ی مهریه ابراء شد از نظر حقوقی قابل قبول هستش؟

    1. گروه وکلای پارسای
  39. احمد

    با سلام
    اگر تنظیم سند ابراء مهریه، بدون حضور شاهد انجام شود خانم می تواند بعدا هنگام اختلاف با شوهرش، به این دلیل که در هنگام تنظیم سند ابراء هیچ شاهدی وجود نداشته است، درخواست ابطال سند را مطرح کند؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      قانونا نیازی به شاهد در سند ابراء مهریه نیست

  40. فرهاد کریمی

    با سلام
    اگر در دفترخانه رسمی، خانم مهریه خود را به تنهایی و بدون اجازه پدر ابراء نماید.

    در این صورت بعدا و هنگام بروز اختلاف ، اگر دادخواستی برای دادگاه تنظیم کند و به این دلیل که پدرش در هنگام تنظیم سند ابراء حضور نداشته است می تواند درخواست ابطال سند ابراء را بدهد؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      از موارد ابطال نیست مگر اینکه سن زوجه کتر از ۱۸ سال تمام باشد

  41. ارش طویلی

    سلام من و همسرم میخواییم ب صورت توافقی جداشیم،،ی ۴ماهی میشه ک کلا با هم هیچ رابطه ای نداریم،و مدت یک ماه من با ی خانمی فقط ب صورت مجازی در ارتباط بودم،الان همسرم فهمیده و از چتامونعکس گرفته،ایا میتونه ب ضرر من باشه؟درحال حاظر من هیچ رابطه ای با اون خانم ندارم و کلا فقط در حد مجازی بوده،ممنون میشم پاسخ بدید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      ارتباطی به پرونده طلاق با توافق ندارد رابطه نامشروع هم با همین قدر که گفتید اگر اقرار نکنید ثابت نمیشود

  42. ارسلان جلیلوند

    با سلام و عرض ادب و احترام
    اگر زوجه همه ی حقوق مالی خویش را شامل مهریه، نفقه، اجرت المثل، نحله و تنصیف را در یک سند ابراء کند و بعدا درخواست ابطال همین سند ابراء را بدهد و قاضی به یک جمله از این سند ابراء ایراد بگیرد آیا همان جمله ابطال می شود یا کل سند ابراء باطل می شود ؟ یعنی ایراد داشتن ابراء یک حق باتوجه به نگارش آن جمله باعث حذف ابراء همان جمله می شود یا کل سند ابراء باطل می شود؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به نظر ما کل محتویات سند باطل نمیشود

  43. پدرام وکیلی

    سلام
    سوال اول اینکه آیا نفقه گذشته و حال و آینده هر سه را می شود در یک سند همراه مهریه ابراء کرد؟
    سوال دوم اینکه آیا نفقه آینده هم قابلیت ابراء دارد؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      ابراء برای حقی که در آینده به وجود آید نیست ولی از عقد صلح یا در قالب اقرارنامه که اسقاط حق جزئی است برای نفقه آینده استفاده کنید

  44. نیما

    سلام
    در طلاق توافقی خوانده و خواهان چه کسانی هستند؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر خواسته دادخواست توافقی است هر دو خواهان هستند و خوانده ندارد

  45. فرامرز

    سلام اگر قبل از درخواست طلاق توافقی توسط زوجین مثلا یک روز قبل از درخواست طلاق توافقی، خانم سند رسمی ابراء مهریه به آقا بدهد و در مراحل طلاق توافقی آقا از طلاق پشیمان شود آیا خانم می تواند تقاضای ابطال سند ابراء را به این دلیل که قرار بود به جای ابراء، طلاق بگیریم را بدهد؟ در حالیکه در سند ابراء موضوع طلاق ذکر نشده باشد.
    آیا سند ابراء به این دلیل باطل می شود؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به نظر ما ابطال آن خیلی مشکل است مگر اینکه ثابت کند تدلیس شده است

  46. ز..ام

    سلام من و همسرم طلاق توافقی خواستیم توافق کردیم مقداری از مهریه را ببخشم و یه مبلغی رو پرداخت کنه و مابقیش اقساط بده ایشون گفتن من بعد ۵ ماه اون مبلغ رو پرداخت میکنم حالا اگه صیغه ی طلاق جاری بشه می‌تونه زیرش بزنه بعد ۵ ماه اون مبلغ رو نده

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر در دادنامه دادگاه توافق شما نوشته شده باشد و پرداخت نکند در آن صورت میتونید اقدام قانونی کنید جای نگرانی نیست

  47. علی حسینی

    سلام علیکم
    سپاس از راهنمایی های دلسورانه شما
    خداوند به شما سلامتی عنایت کند.

    ببخشید اگر مردی وکالت بلاعزل در طلاق را به همسرش بدهد. سپس سند ابراء مهریه را هم دریافت کند. آنگاه هم مرد و هم زن باهم بدای طلاق توافقی اقدام کنند و در متن طلاق توافقی دوباره موضوع ابراء مهریه نوشته شود و در مرحله از طلاق توافقی زن پشیمان شود مثلا بعد از صیغه طلاق در زمان عده به مابذل رجوع کند اینکه توافقات باطل می شود درست. اما اینکه این موضوع به سند ابراء مهریه هم لطمه می زند؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      سند ابراء مهریه پابرجاست

  48. محمد عبدی

    با سلام
    کدام مورد برای مرد از اینکه خیالش بابت مسائل مالی راحت تر باشه بهتره ؟

    مورد ۱ : دادن وکالت طلاق در مقابل گرفتن سند ابراء مهریه،نفقه،اجرت المثل و نحله و تنصیف

    مورد ۲ : درخواست طلاق توافقی توسط زوجین و نوشتن ابراء مهریه و نفقه و اجرت المثل و نحله و تنصیف در متن طلاق توافقی

    کدام مورد برای مورد از نظر اینکه خیالش بابت مسائل مالی راحت بشه بهتره؟
    لطفا بزرگواری کنید کامل راهنمایی کنید.

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      هر دو مورد خوبه و جای نگرانی نیست نتیجه هر دو با توجه به ابراء یکی است و زن حق رجوع ندارد

  49. نسترن

    سلام من حق طلاق دارم از همسرم الان شهرستان هستیم میتونم ب شما وکالت بدم شما از تهران کارای طلاق منو پیش ببرید؟؟؟؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      بله تماس بگیرید

  50. ش.ک

    سلام
    ما تهران عقد کردیم
    ولی ۱۵ ساله که محل سکونتمان شهر دیگری هست میتونیم در همان شهر محل سکونت برای طلاق اقدام کنیم یا باید بیاییم تهران؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در هر دو شهر میتوانید اقدام کنید

  51. ندا

    سلام من دیروز طلاق توافقی گرفتم ، اما انتهای روزهای عادت ماهیانه ام بود و هیچکس از من هم نپرسید که آیا عادت هستم یا نه الان با این شرایط طلاق درست است و اینکه طلاق همان لحظه ثبت می شود در سیستم یا امکان فسخ آن در طی چند روز هست ؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به سردفتر طلاق بگویید تا دوباره صیغه را بخواند

  52. مهتاب

    اگه بخوام طلاق بگیرم بدون حضور اقا چه جوری باید اقدام کنم و چقدر طول میکشه که بخوام طلاق بگیرم. ضمن اینکه همسرم با طلاق موافقه و طلاق توافقی هستش ولی با این حال از چند نفر که پرسیدم گفتند که وکیل باید بگیری و اعطای وکالت کنی و تنهایی امکانش خیلی سخت ایجاد میشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اینکه هزینش منظورم حق الوکاله وکیل به چه صورت میشه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      قراردادها الکترونیکی و از طریق سامانه ثنا شده جای نگرانی نیست با ما تماس بگیرید حق الوکاله دو وکیل در سال ۱۴۰۰ با هزینه ها ۶ میلیون

  53. مونا جهانشاهی

    سلام خیلی شاید متعجب بشید از این پیام من اما یه سوال اگر کارت ملی و شناسنامه و…همه ی مدارک طلاق موجود باشه و من به جای همسرم از کسی دیگه برای طلاق لستفاده کنم امکانش هست؟جدا از شرعی بودن قضیه فقط سوال دارم و ممنون میشم که جواب بدید یا حدالامکان اگر وکالت جعل داشته باشم ک از شوهرم گرفته شده بلشه من سه ماهه ازدواج کردم و متوجه شدم کلا خانواده و حتی شوهرم دچار بیماری هستن

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      هرگز این کار رو نکنید اولا طلاق صحیح نیست ثانیا جرم است

  54. هستی احمدی

    سلام وقت بخیر من و همسرم تصمیم گرفتیم توافقی جدا بشیم میشه بریم دفترخونه من وکالت طلاق بگیرم و بعد برای طلاق بیام دفتر شما یا لازم نیست وکالت در طلاق بگیرم؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در هر دو صورتی که گفتید امکان طلاق هست تصمیم با شما

  55. میر سجاد هدوی

    سلام من با خانمم مشکل دارم و برای برگشتنش شرایطی گذاشت که شامل دادن حق طلاق به خانمم و بخشیدن مهریه و بقیه حقوق خود در دفتر اسناد رسمی ثبت شده ولی به گفته خانمم وپدر وعمو خانم که گفته های بالا رو انجام بدیم تا خانمم اعتماد کند برگردد سر خونه زندگی اش ولی در توافق داخل محضر نوشته نشدوگفتم بنویسیم خانمم گفت به من اعتماد نداری ومن هم برای استارت اعتمادبه‌ هم قبول کردم ولی زدن زیر حرفهای که زده شده بود ومن از طریق پدرو عموی خانمم پی گیر برگشت خانمم شدم با پیامک گفت که ما تو رو فریب دادیم تا حق طلاق رو بگیریم که همه پیامک های موجود هستش و در جلسه شورای حل اختلاف این موضوع را مطرح کردم ولی پیامک های آنها رو ندادم به شورا وگفتم من همسرم و دختر هام وزندگی ام را دوست دادم من را فریب داده اند وحق طلاق را گرفته اند ومن دوتا دختر به سن های ۹و۷ساله دارم ایا با ثابت کردن که من را فریب داده اندو حق طلاق رو گرفته اند باز هم با اقدام خانمم برای طلاق توافقی رای طلاق صادر میشود یا نه یا اون وکالت حق طلاق باطل می‌شود

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به نظر ما به نتیجه نمیرسه

  56. سارا سمیعی

    با سلام . اگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشد ایا مرد میتواند اظهار پشیمانی کند و حکم طلاق ثبت نشه ؟حتی با وجود اینکه زوجه حق طلاق دارد و مراحل طلاق توافقی هم طی کرده باشند برای ثبت طلاق مرد میتواند پشیمان بشه و طلاق ثبت نشه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      چون زوجه وکالت طلاق از شوهر دارد بعد از رای دادگاه میتواند از طریق وکالت طلاق را ثبت کند

  57. محمد

    با سلام،
    بنده به همسرم وکالت طلاق دادم، برای من کدی ارسال شد که اعلام‌ آن به وکیل به منزله امضای بنده محسوب می‌شد، من این کد را اعلام نکردم اما در ثنا دیدم ک همسرم و وکیل مربوطه امضا کرده اند و در قسمت وضعیت، عبارت(تایید شده) درج شده،درخواست اولی( باطل شده) درج شده و درخواست دوم (امضا شده) و درخواست سوم تایید شده، حال آیا کار طلاق تمام شده یا مراحل دیگری نیز دارد؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر ثنا داشته باشید پیامک ارجاع دادخواست و رای دادگاه براتون ارسال میشه

  58. فهیمه نباتی

    ۲۰ مرداد به دادگاه احصار شدم برای درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش،از طرف شوهرم، بعد ۳۵ سال زندگی سه سال است که ایشون قهر است و ۷ ماه هم ترک منزل و نفقه و همه وظایف زناشویی راکرده…آیا دادگاه بدون رصایت زن،می‌تواند حکم طلاق وی را صادر کند؟ قاصی در جلسه رسیدگی گفت قانون میگه‌مرد میتونه طلاق بده…ووبه من‌گفت:مجبوری قبول بکنی فقط میتونی مهریه بگیری…الان یک ماه است از شوهرم‌هیچ خبری نیست آیا ممکنه او حکم طلاق را گرفته و خودش ثبت کرده و رفته باشد در حالیکه من هیچ خبری ندارم؟..فکر کردم‌مشاوره اجباری می‌فرستند ولی قاضی گفت توافق کنید من توافق نکردم…آیا ممکنه یکطرفه طلاق داده و به من هم‌چیزی ابلاغ نشود؟..

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      سامانه ثنا ثبت نام کنید تا از اتفاقات دادگاه مطلع شوید . با توجه به قانون فعلی مخالفت زن مانع طلاق از جانب مرد نیست و مرد باید حقوق مالی بپردازد

  59. علی مرادی

    اگر زوجه و خانواده اش به دروغ حرف هایی را بزنند دادگاه چگونه تشخیص میدهد که این حرف آیا دروغ هست یا غلط

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در توافقی دادگاه کاری به این مسایلی که گفتید ندارد

  60. یازهرا

    سلام من چندین بار با دوست همسرم در واتساپ چت کردم اما در آن چت هیچ گونه ابراز علاقه ای به دوست همسرم نداشتم تمامی صحبت ها بصورت درد و دل بود و اون آقا از من کوچیکتر هست. اگر شوهر چت هارا نشان دادگاه بدهد آیا تخلف محسوب میشود؟

    1. گروه وکلای پارسای
  61. محمدرضا

    سلام و عرض ادب
    دادگاه طلاق توافقی بنده در تاریخ ۲۰ تیرماه برگزار شد و مشکل خاصی نداشتیم،اما با وجود گذشت ۶ روز (۴ روز کاری) هیچ رای از دادگاه صادر نشده .دلیلش چی میتونه باشه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      دادگاه ۷ روز فزصت صدور رای داره

  62. مریم صادقی

    من و‌همسرم تقاضای طلاق توافقی با بخشش مهریه داریم منطقه پنج ساکن هستیم چطوری از شما کمک بگیریم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      با تلفن های دفتر تماس بگیرید

  63. چیمن فیضی

    سلام من و همسرم چهار سال پیش برای طلاق اقدام کردیم چند جلسه هم مشاوره رفتیم تو این چهار سال باهم زندگی کردیم اما کنار نیومدیم الان دوباره میخوایم اقدام کنیم آیا به جلسات مشاوره دوباره نیازی هست؟؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      از طریق سامانه تصمیم بله

  64. دریاتندرست

    سلام برای درخواست مهریه اگر مالکیت همسرم به اندازه مهریه نباشد آیا قسط بندی می شود؟ ممکنه توضیح بدید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در ابتدا مهریه از طریق اداره اجرای ثبت مطالبه میشود اگر مالی برای توقیف نباشد در ادامه به دادگاه خانواده دادخواست مهریه داده میشود
      اگر مرد اموالی به غیر از مستثنیات دین نداشته باشد مهریه با درخواست شوهر به توجه به درآمد تقسیط میشود

  65. محمدی

    سلام ، آیا شما در شهرستانهای استان تهران هم خدمات طلاق توافقی را ارایه می نمایید؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر تمایل داشته باشند در تهران انجام میدهیم

  66. اصغر اصغری

    سلام منظور از تهران شهر تهران یا استان تهران ؟
    یعنی آیا گیلاوند و دماوند نیز شرایط طلاق تهران رو دارند؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در خصوص رویه دادگاه های هر شهر بهتر است از وکلای مستقر در آنجا سوال کنید آنچه نوشته ایم در شهر تهران است

  67. تینا عشریه

    سلام بر شما
    راهنمایی میخواستم در مورد طلاقم چبی جوری باید طلاق بگیرم وقتی دلیل محکمه پسندی برای ارایه دادگاه ندارم در حالی که همسرم هم دروغ گو هم خیانت کرده و هم بیمار روانی اختلال خلق و افسردگی داره و قرص مصرف میکنه

  68. علی

    سلام ازهمسرم ۱۰سال پیش جداشدیم وایشون ازطرف وکیلش ازمن اجازه طلاق روگرفت ومن اصلادادگاه نرفتم ونمیدانم ک درکدوم دفترخانه طلاق روانجام دادن .الان برای تعویض شناسنامه خودم ثبت احوال مهرطلاق وثبت طلاقم رومیخوادولی من نمیدونم ک چجوری بفهمم ک زنم توکدوم دفترخونه طلاقش روثبت کرده.میتونم توهردفترخونه طلاق وازدواج ثبت کنم طلاقم و؟یافقط همون دفترخونه ک زنم رفته بایدبرم.لطفازودترراهنماییم کنیدضروری هست برام تشکرازلطفتون.

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر شماره دفترخونه طلاق رو نمیدونید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

  69. فرزاد

    سلام و عرض ادب ، میخواستم ببینم آیا از ارومیه هم شما پرونده طلاق توافقی قبول میکنین یا خیر؟ چون خودمون توافقی میخواییم از هم جدا شیم و دیگه جلسات مشاوره و دادگاه نریم و وکیل هامون انجام بدن.ممنون

  70. شاد

    سلام وقت شما بخیر
    قبض قضایی که در دفتر خونه توسط زوج امضاء شده باشه مبنی بر پرداخت یکجای مهریه ، و مُهر و امضاء دفترخونه ای که در آن طلاق توافقی جاری شده هم پای قبض باشه
    آیا به اندازه ی چک و سفته قابل اعتبار هست ؟ میشه یه شکایت با اون قبض در دادسرا تنظیم کرد؟

  71. رضا

    باسلام همسرم با وکالت طلاق مراحل رو طی کرده و رای هم صادر شده اما برای ثبت طلاق اقدام نکرده من میتونم خودم طلاقش بدم در ضمن تمام حق و حقوق خود رو در رای دادگاه بخشیده ممنون میشم جواب بدید

    1. گروه وکلای پارسای
  72. یه نفر که هنوز دوسش داره

    سلام، علی رغم اینکه وجو وگیل بشدت احساس میشه در اینگونه موارد. ولی با عرض پوزش باید بگم شغل خیل بدی دارید.

  73. رضا

    با سلام
    خانمم دادخواست طلاق توافقی داده و پس از طی مراحل دادگاه رای عدم سازش صادر کرده، یکی از توافقات ما انتقال سند ملکی بنام زوجه میباشد سوال بنده اینستکه اگر بعد از انتقال سند ،زوجه در دفترخانه برای طلاق حاضر نشود تکلیف ملک بنده چی میشود؟

  74. Z

    سلام خسته نباشید . من و همسرم قصد داریم طلاق توافقی بگیریم.من مصمم هستم ولی ایشان هر سری تردید میکنن و نمیان . میخواستم ببینم چطوری من میتونم اقدام کنم از طریق وکیل که دردسر هم نداشته باشد؟

  75. رضا

    سلام
    ببخشید من خانومم بعد از ۵ سال عقد رسمی و ۳ سال زیر یک سقف بودن درخواست طلاق داده الان چهار ماه هست که رفته خونه پدرش . بچه هم نداریم . مشاوره هم رفتیم نامه داده برای دفتر قضایی ولی خانومم اقدام نمیکنه میگه بیا توافقی طلاق بگیریم از بس اذیتم کردن قبول کردم ولی پدرش نمیزاره مهریه رو ببخشه. به نظر شما باید چکار کنم؟ نیاز هست دادخواست عدم تمکین بدم با اینکه درخواست طلاق داده و از خونه رفته؟ممنون میشم جوابم بدید

  76. مهديه

    سلام من نميتونم واقعا كنار همسرم زندگي كنم و من از وقتي ازدواج كردم از تهران اومدم ب شهر اصفهان واقعا بچه بودم و ١٥سالگي عقد كردم و ١٨سالگي عروسي من الان از ازدواجم خيلي پشيموتم و دلم نميخواد دركنار همسرم باشم و پسرخالمم هستش ميخوام ازش جدا بشم چيكار كنم و چجوري بايد ازش طلاق بگيرم واقعا نميدونم چيكار بايد بكنم لطفا كمكم كنيد 🙏🏽

  77. درسا

    سلام وقتتون خوش
    همسرم می خواهد مرا طلاق بدهد اگرچه من راضی نیستم اما چون اصرار به این کار دارد می توانم توافقی طلاق بگیرم ..اما ایشان توانایی پرداخت مهریه را به شکل عندالمطالبه ندارد و در عقد قید شده که از ۱۱۴ سکه نیمی عندالمطالبه و نیمی عندالاستطاعه باشد.حالا با نشان دادن فیش حقوقی اش که فقط می تواند ماهیانه دو میلیون به من بدهد میخواهد مرا طلاق دهد .من محل کارم تهران است و نیاز به خانه دارم و نمیتوانم به شهرستان نزد خانواده ام برگردم لطفا راهنمایی کنید که چه کارکنم؟ چون محل کارم تهران است در شرایط کرونا برایم رفت وآمد از شهرستان به تهران برای انجام پروسه ی طلاق سخت است ،آیا می توانم در خانه همسرم بمانم تا مراحل طلاق طی شود .آیا می توانم جهیزیه ام را قبل از انجام طلاق جمع کنم؟

  78. درسا

    سلام وقتتون خوش
    همسرم می خواهد مرا طلاق بدهد اگرچه من راضی نیستم اما چون اصرار به این کار دارد می توانم توافقی طلاق بگیرم ..اما ایشان توانایی پرداخت مهریه را به شکل عندالمطالبه ندارد و در عقد قید شده که از ۱۱۴ سکه نیمی عندالمطالبه و نیمی عندالاستطاعه باشد.حالا با نشان دادن فیش حقوقی اش که فقط می تواند ماهیانه دو میلیون به من بدهد میخواهد مرا طلاق دهد .من محل کارم تهران است و نیاز به خانه دارم و نمیتوانم به شهرستان نزد خانواده ام برگردم لطفا راهنمایی کنید که چه کارکنم؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      ذر طلاق توافقی ملاک توافقی زوجین در مهریه است هر توافق مشروعی

  79. سونیا

    ما تو مرداد اول ثبت نام کردیم تو سامانه بعد رفتیم مشاوره بعد رفتیم دفتر خدمات قضایی بعد هم الان ک‌ابان هست جلسه اول دادگاهمونه
    بنظرم خوب بود و زود اتفاق افتاد
    اگه عجله ندارید سه ماهه بدون وکیل میتونین جدا شین

  80. ناشناس

    سلام
    میخواستم بدونم اگر که حتی وکالت بلاعزل هم داشته باشیم باز مرد می‌تونه که پشیمون بشه و طلاق نده؟

  81. ناشناس

    سلام اگر وکالت نامه بلا عزل طلاق توافقی داشته باشیم بازم مرد میتونه که بزنه زیرش و پشیمون بشه و طلاق نده؟؟

    1. گروه وکلای پارسای
  82. زهرا نیک روش

    سلام من رفتم مشاوره بعد مشاور تو یه جلسه کار روتموم کرد گفت فقط منتظر باشید از طرف داد گاه پیام بیاد واستون بنظر شما چقد طول میکشه طلاق بگیرم چون خسته شدم

  83. بی نام

    سلام من ۷سال پیش از همسر سابقم جدا شدم(طلاق توافقی) و توافق شد که ۱۴ سکه از ۲۵۰ سکه مهریه ام را اقساطی پرداخت کند و مابقی را بخشیدم اما هیچ سکه ای پرداخت نشد میخوام بدونم میتونم دوباره مهریه ام رو اجرا بزارم؟ اگه میتونم چه تعداد سکه؟

  84. بی نام

    با سلام میخاستم بدونم ایا قبل از مشاوره و غربالگری باید کاغذ توافق نامه بین دو طرف نوشته شود و بهم داده شود ؟؟

  85. F_A_E

    سلام.واسه چی باید طلاق توافقی طول بکشه.مخصوصا از وقتی کرونا اومده سامانه تصمیم میری واسه درخواست خیلی دیر وقت میده.قبلا سریعتر وقت برات تعیین میکرد.من دارم دق میکنم.نمیتونم چندماه دیگه ام صبر کنم..بعد یه سوال من قبلا درخواست دادم وقت مشاوره گذاشتن شوهرم نیومد حتی مشاوره شرکت کنه.وقتی من درخواست میدم اون نمیاد چه کار دیگه ای از دست من برمیاد،نوشته که باید حتما هردوطرف حضور داشته باشن.من دارم دیوونه میشم.شوهرم حاضر نیست حتی مشاوره جاهای دیگه بریم چه برسه به مشاوره هایی که از طرف سازمان بهزیستی بر اساس درخواست طلاق تعیین کرده باشن.الان من تنهایی چکاری ازم برمیاد انجام بدم توروخدا راه حلی بهم نشون بدین.نمیتونم واقعا ادامه بدم شوهرمم نه مشاوره میاد نه راضی به طلاق میشه درضمن یه بچه ۵ ساله ام دارم.شوهرم خیلی مشکلات داره و خودشم از ترس اینکه مشاور همه حق به من بده نمیاد که بریم…لطفا راهنمایی کنید،با تشکر…

  86. بهنام26

    کاش همسر من مثل همسرت بود
    حالم به هم میخوره از فامیل و مهمونی

  87. مریم

    سلام وخسته نباشید من امروز وقت گرفته بودم وبه دلایلی نتونستم حضور داشته باشم الان باید چکار کنم باز کی میشه وقت بگیرم متشکرم اگه سوال منو جواب بدید

  88. نسرین

    سلام
    من و همسرم به خاطر خانواده همسرم دچار مشکل هستیم خانوادشون به من توهین کردن و در این سه سال که از ازدواجمون گذشته در حق من واقعا ظلم شده و اذیت شدم یه پسر ۱۹ ماهه دارم میخوام خودم بزرگش کنم چون خیلی دوسش دارم از یه طرف هم کارمند هستم و نمیدونم باید چیکار کنم . همسرم رفتارش با من خیلی سرده و من چون خیلی حساس هستم اذیت میشم و همش گریه میکنم از لحاظ قیافه هم هیچ ایرادی ندارم که بگم مثلا همسرم از خانوم های دیگه خوشش میاد اصل مشکل ما خانواده همسرم هستن

  89. زهرا

    سلام منو شوهرم پنج ساله ازدواج کردیم در رابطه زناشویی با هم مشکل داریم دکتر رفتن هورمون تستسترون گفته پایینه باید آمپول بزنه از طرفی آزو اسپرم هم هست بچه دار نمیشه برای همه چئ حوصله داره به جز من خسته شدم دیگه از لحاظ روحی خیلی آسیب دیدم چن روزه دارم به طلاق فکر می کنم ولی فکر کردن بهش هم منو می ترسونه من بهش وابسته ام ولی این شرایطم تحملش خیلی سخته…کمکم کنید لطفا

  90. مهناز

    با سلام و وقت بخیر خدمت شما….
    من و همسرم اقدام کردیم برای طلاق توافقی.هر پنج جلسات مشاوره رو هم رفتیم.امروز پروندمون ارجاع شد به دفترپیشخوان برای ارسال پروندا به دادگاه.
    حالا میخوام یدونم اززمانیکه پرونده میره دادگاه تا چقدر طول میکشه تا رای صادر بشه برای محضر و مرحله ی نهایی؟؟؟؟ممنون میشم اگه پاسخ بدید

  91. saeedeh

    سلام، من و همسرم مهر ۹۸ از دادگاه حکم قطعی عدم امکان سازش گرفتیم و سالها قبل هم همسرم وکالت طلاق بمن داده بودند، الان بعد از گذشت ۸ ماه از صدور حکم عدم سازش آیا میشه طلاق را در دفتر خانه ثبت کنیم ؟ اگر نه چکار باید کرد؟

  92. وحید

    باسلام،
    ۵ساله ازدوج کردم ولی متاسفانه خانمم اصلا آدمه اجتماعی نیست و کلا با مهمانی رفتن و مهمان آمدن مشکل داره و هر زمانی شرایطی برامون پیش بیاد بعدش حتما بحث داریم .الان قصد جداشدن داریم هر دوتامون موافقیم ولی یه دختر ۳ ساله دارم که حتما میخوام با خودم باشه باید چکار کنم.
    باتشکر

  93. Mohammad

    سلام وقت بخیر
    ما چندوقتیه که توافق کردیم از هم جدا بشیم و اصراری برای ادامه زندگی نیست
    میشه سریعتر گواهی عدم سازش بگیریم و این کلاسای مشاوره رو هم نریم
    محمد هستم از ملارد تهران

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      با ما تماس بگیرید

  94. سارا

    سلام و عرض ارادت.سوال بنده این هست که رای دادگاه برای طلاق توافقی صادر شده اما زوج فعلا که یک هفته گذشته به محضر نیامده برای پرداخت اون مبلغ توافق شده و اجرای صیغه ی طلاق.اگر کلاً این کار رو نکنه چه باید کرد؟

  95. سارا

    سلام
    با این اوضاع کرونا و قرنطینه بعد از تعطیلات عید اولا دادگاه باز هستن؟ و ثانیا کار طلاق توافقی انجام میشه و ثالثا دفتر وکالت شما با چه شرایطی انجام میدن؟ ببخشید طولانی شد هزینه طلاق توافقی رو هم بگید

    1. گروه وکلای پارسای

      دورود بر شما
      توصیه میکنیم فعلا در این شرایط برای کار غیر ضروری به مراکز قضایی مراجعه کنید
      ولی در جواب سوال دادگاه ها باز هستن اما با تمام طرفیت کار نمیکنن پرونده طلاق توافقی هم ما قبول میکنیم
      حق الوکاله برای دو نفر با هزینه دادگاه جمعا سه میلیون و چهارصد
      زن و شوهر باید با سند ازدواج و شناسنامه به دفتر تهران یا کرج مراجعه کنند
      مدت زمان اون هم وابسته به شرایط دادگاه و شعبه رسیدگی کننده دارد اما در گروه ما حدودا ظرف ۱۰ تا ۱۵ طول میکشه
      اگر ضروری نیست بگدارید به شرایط عادی پس از اتمام کرونا برکردیم در غیر اینصورت و داشتن عجله به هر علت با ما تماس بگیرید

  96. Hosein

    من زنمو دوست دارم میخوام باهاش زندگی کنم مشکل اعتیاد و مشکل اعصاب روانم به هیچ وجه ندارم. آیا مشاوره قبل طلاق باعث می‌شود که همسر من پشیمون بشود از خواستش و برگرده و باز مثل قبل زندگی زناشوییمون را ادامه بدهیم یا مشاوره دادن هاشون در حد چهار تا مهر و امضای الکی هستش؟ اگر زنمو از دست بدم میمیرم

  97. ساناز

    با سلام آیا میشه توافقی که از قبل سرمهریه انجام میشه رو در دادگاه تغییر داد توافق رو و زد زیر حرف مبلغ مهریه از اونچه از قبل توافق شده ؟

    1. گروه وکلای پارسای

      بله میشه توافق رو عوض کرد و هر کدام از طرفین میتونن پشیمون بشن

  98. سامان

    سلام یک سال پیش متوجه شدم که همسرم با مردی که قبلا خواستگارش بوده ارتباط پیدا کرده و تا اینجا میدونم که نزدیک به یک سال با هم در ارتباط بودن چه بر احوالشون تو این مدت گذشته نمیدونم
    من خواستم حفظ زندگی کنم و ادامه بدم ولی تو مدت این یک سال هرچه تلاش کردم نتوانستم با این قضیه کنار بیایم و قصد جدایی دارم در صورتی که زوجه قصد جدایی نداشته باشد تکلیف من چیه واقعا دیگه نمی تونم ادامه بدم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در هر صورت برای طلاق توافقی نیاز به رضایت همسرتون صد در صد لازمه

  99. فاطیما

    سلام من مشهدم ومیخوام توافقی طلاق بگیرم امکانش هست درخواست طلاقم از تهران باشه؟ برای اینکه سرعت ببخشیم به روند طلاق و جلوگیری از اتلاف وقت

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      بله راهکار است

  100. المیرا

    سلام من و همسرم طلاق توافقی کردیم مهریه من عندالاستتاعه بود که من درقبال بخشش مهریه توافق کردیم و طلاق گرفتم در ضمن سه دنگ خونه خودم رو هم در قبال طلاق با وکالت دادن به او بخشیدم ایا میتونم سه دنگ خونه ام رو ازش بگیرم واقعا این خیلی ناعادلانه بود هم مهریه رو بخشیدم هم وکالت دادم که سه دنگ خونه منو در قبال طلاق بنامش بکنه من چطور میتونم ازش پس بگیرم حدودا دو هفته هست که طلاق گرفتم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اخلاقا و شرعا بایستی به تعهد پایبند بود ولی اگر در مدت عده هستید به آنچه در ازای طلاق بذل کردید و در طلاق نامه ذکر شده میتونید رجوع کنید

  101. امین

    اگر زمان طلاق توافقی بگذرد برای تمدیدش باید چیکار کنیم؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      برای مشاوره تماس بگیرید

  102. محسن

    باتشکرازصبوری وفهم شما سکه خانومم بخشیده الان باهم زندگی میکنیم میتونه موقع طلاق اوناروازمن بگیره آیانفقه بایددرعقدنامه قیدشده باشه باتشکرازلطف شما

  103. محسن

    باسلام من همسرم مهریشو سهدسال پیش بخشیده حالامیخوایم طلاق توافقی بگیریم باخانوادش اومدن تومحضربخشیدن آیاازدوباره میتونه برامهریه اقدام کنه باتشکر

  104. احمدرضا

    بانام یزدان پاک
    بنده بی پرده و روک حرفهایم را مینویسم و میدانم که به مزاج خیلی ها خوش نمی آید بخصوص مسئولین و حاکمان دین ..اولا که طلاق بدترین بدترین بدترین حلال خداوند است که خود حضرت یزدان فرمودند اگر میشد طلاق را حرام اعلام میکردم میدانید با ثبت یک طلاق عرش خداوندی به لرزش در می آید و در ایران عرش خداوند روی میبره کامل است ..میدانید فرزندان طلاق در آینده نه چندان دور گند میزنند به جامعه و نظام واسلام فکر نکرده فقط طلاق صادر میکنید.اگر بنده همانند هیتلر روزی میتوانستم رهبر این جماعت از اسلام گریزان شوم طلاق زن و مردانی را که فرزند دارند را ممنوع اعلام میکردم ؟؟فاجعه ایی بشری در آینده پدیدار خواهد شد که الان به چشم نمیاید طبق امار ۲۵آبان ۳۵درصد جوانان که به خیابانها آمدند و باعث تظاهرات شدند همین فرزندان طلاق بودند..زمان شاه طلاق را بد میدانستند و زن و مرد با هم میسوختن و میساختن اما طلاق راانتخاب نمیکردند این چه وضعه اسف بار است و این همه طلاق طلاق طلاق طلاق چه خبر این بندهای طلاق را از دفترهای ثبت ازدواج پاک کنید یعنی چه زن و مرد بلاخره در زندگی دعوا دارند شاید در این دعوا یکی از آنها هم زخمی شود خوب شکایت میکند و دیه خودرا میگیرد اما طلاق چیه خجالت نمیکشید. خوب خارجیها میگویند قسم حضرت عباستان را قبول کنیم یا دم خروس را ادعای اسلامی دارید اما این وضع دادگاهها و پاسگاهایتان است این وضع طلاق جامعه اسلامیتان است این وضع زندانهایتان است و همین چند دلیل ساده باعث میشه اسلام ضربه جدی بخورد که خورده فکر نکنید ضربه به اسلام نزدید نخیر شما با این قوانین اشتباهتان ضربه سنگینی رابه ریشه اسلام زدید شما میخواستید اسلام را به دنیا صادر کنید اما در کشور خودمان اکثرا از اسلام گریزان شدند چرا کسی به فکر نیست چرا همه چی شده لجبازی با کشورهای غربی گور پدر آمریکا و غرب اسلام در حال نابودیست به فکر اسلام باشید.چه خبره طلاق طلاق طلاق والا آبرویمان پیش تمام کشورها رفته دیگه حتی شاهزاده امریکا نشین چندین بار همین طلاق را توی سر ما کوفت درسته در اروپا طلاق بسیاره اما فرق ما با اروپا اینه که ما کشورمان و ملتمان اسلامی هستند ما میخواستیم اسلام را به غرب صادر کنیم اما متاسفانه غرب طلاق و فساد و فحشا و بی عدالتی را به کشور ما صادرکرده ودرحال نابود کردن خانوادهای ایرانی است کجای کار هستید این را من بی سواد نباید به شماها گوشزد کنم ولی درحال نابودی هستیم شما یه سرک تو اینستا که بکشید متوجه عمق فاجعه میشوید هزاران هزار زن طلاق گرفته با لباسهای ناپسندو لخت خودشان را به نمایش گذاشته و فاجعه بزرگی در حال شکل گرفتن است ولی کسی حتی فکرش هم به اینجا نمیرسد والله خانوارهای ایرانی در حال نابودی هستندواین همان چیزی است که دشمن دنبالش بوده فاجعه طلاق فاجعه بسیار سنگینی است حتی بدتر از زلزله فرزندان این طلاقها روبه رشدهستند و چهارروز دیگه جامعه به گند کشیده میشه ترمز طلاق بخصوص خانوادهای فرزنددار را بکشید تحت ..به خاطر وضع بد جامعه و اقتصاد زن و مرد با هم بحث و بعد دعوا میکنند سریع راه دادگاه پیش میگیرند این مشاوره های قبل از دادگاه عملکرد صفری دارند اصلا هیچ کاری نمیکنند حقوق آنها را باید به ازای صلح وآشتی خانوادها داد مثلا اگر یک مشاوره توانست صلحی ایجاد کند حقوق بگیرد اگر نتوانست هنر نکرده که حقوق یا مفت بگیرد ..الان نفغه دادن کار فیلم نیست زندگی ها سخت شده مردان با مشکلات فراوان بدی روبه رو هستند حالا چهار روز هم گشنگی تحمل کنند چی میشه؟؟والله ۵۰سال پیش خانوادها با گشنگی فراوان زندگی میکردند اما این همه طلاق نبود والله این طلاق کار دشمن هست و بدتر از بمب اتم ..دشمنان شادی میکنند وقتی آمار طلاق بچه مسلمانها را مطالعه میکنند چه خبره والله خداوند هم ناراضی از این روش و قانون سریع سرفنظر کنید و طلاق زن و مرد که بچه دارد را ثبت نکنید حتی توافقی بفرستید مشاوره جهت راه و روش زندگی سالم کردن نه طلاق از زمانی که مشاوره ها آمدند طلاق تازه بیشترشده واکثر مشاورها زن هستند و تا زنی اشک میریزد سریع طلاق صادر میکونند والا زشته به لا زشته آبروی ملت هم رفت …از من بیسواد گفتن بود از شما مسئولین نشنیدن..بدرود تا روزی که متوجه شوید چه بلایی سرمان آمده//

  105. مونا

    سلام میخواستم لطفا راهنماییم کنید
    من سال ۹۴ با همسرم نامزد کردم و سال ۹۷ عقد کردم , پارسال برادرشون فوت شدن و همسرم گفتن تا سالش باید صبر کنیم تا سال خواهرشون , یک خواهر دیگه شونم فوت کردن , الان میگن تا سال ۹۹ باید صبر کنید ِ از طرفی هم همسرم و خانواده اش فقط منو آزار میدن , همسرم حتی اجازه نمیده از فضای مجازی استفاده کنم و خیلی منو محدود میکنه ِ… میخوام ازش جدا بشم … خودش به طلاق توافقی راضی شده , چطور میتونم سریع جدا بشم , و اینکه هزینه ی وکیل برای طلاق توافقی چقدر هست ؟؟؟

  106. مریم

    سلام خسته نباشید
    من حق طلاق گرفتم و در قبال حق طلاق تمامی حقوق مالی را بذل نموده ام
    مراحل مشاوره را به پایان رسانده ام
    طبق قانون جدید یک جلسه نیز در شورای حل اختلاف هفته گذشته برایم برگزار شد
    میخواستم سوال کنم که از این به بعد چه مدت زمانی و چه مراحلی برای دریافت نامه ی عدم سازش باقی مانده؟

  107. Ela Abb

    سلام و وقت بخير
    ما يك بار پارسال، به دفاترالكترونيكي مراجعه كرديم، مشاوره رفتيم، دادگاه رفتيم و در نهايت طلاق نگرفتيم.
    الان براي جدايي بايد حتما مرحله مشاوره طي بشه يا ميشه مستقيم براي طلاق اقدام كرد؟

  108. Mahsa

    سلام منو همسرم یه سال هست ازدواج کردیم ولی تفاوت فرهنگی داریم اخلاقمون به هم نمیخوره میخوام طلاق توافقی بدم ولی قبول نمیکنه چی کار باید انجام بدم؟

  109. محمدرضا

    سلام خسته نباشيد ميخواستم بدونم براي كفالت گرفتن فرزند بايد چندسالشون باشه و اگر ٢٠سالش باشه و دوساله مشمول شده ميشه كه كفالت گرفت!

  110. سروش

    سلام
    من و همسرم از اول ازدواج مشکل داشتیم
    به مشاوره خصوصی رفتم و حق رو به من داد
    خونه و ماشین دارم ولی از اول به اسم پدرم بوده(به دلایل شخصی)
    درامدم هم چون با پدر کار میکنم چیزی به اسم من نیست
    برای مهریه اگر همسرم تقاضا بده چیزی میتونه بگیره؟

  111. سارا

    سلام
    همسر من میخاد منو طلاق بده اینکه توافقی جدا بشم بهتره یا بزارم ایشون اقدام کنه
    کلی تو این دوسال زندگی مشترک از من پول گرفته بالای ۵۰۰ ملیون آیا من میتونم اینهارو ازش بگیرم؟ چون بعیده به توافق برسیم سر پس دادن پولها

  112. Sorosh

    سلام حدود ۲۶ ساله ازدواج کردم میخوایم توافقی جداشیم میتونم برم دفترخونه ازخانمم وکالت طلاق بگیرم وعنوان کنه که مهریه اشو دریافت کرده که نیازی به هیچ مراجعه یی نباشه که بیاد لطفا راهنمایی کنید چه وکالتی باید بگیرم که بعد بتونم ازطریق وکلااقدام کنم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      سند ابراء مهریه بگیریو و وکالت در طلاق

  113. پارسا

    سلام
    ممنون میشم زود جوابمو بدید
    و البته بسیار متشکرم از پاسخگوییتون

    در حال انجام طلاق توافقی هستیم
    جلسات مشاوره رو پشت سر گذاشتیم و منتظر نوبت دادگاهیم

    نظر قطعی مشاوره بر طلاق هست ایا ممکنه قاضی رای به طلاق نده و طلاق رو به تعویق بندازه؟
    میخوام بدونم ایا راهی هست که بتونیم قاضی رو مجاب کنیم که در اولین جلسه دادگاه رای به طلاق بده؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      طلاق توافقی در اکثر موارد ققط یک جلسه است

  114. صادقی

    سلام خواستم بدونم من از همسرم وکالت بگیرم دگ نیاز نیست ایشون بامن بیان دادگاه یا دفتر قضایی الترونیک

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در دادگاه و در خدمات باید به جای ایشان وکیل دادگستری انتخاب کنید
      در صورت تمایل با ما تماس بگیرید

  115. محمد

    سلام ….عذر خواهی میکنم شما اطلاع ندارید که آیا در شهر کرمان هم جلسات مشاوره قبل طلاق توافقی اجباری می باشد یا خیر

    1. گروه وکلای پارسای
  116. ونوس

    سلام وقت بخیر
    من دارم طلاق توافقی میگیرم،،مشاوره رو انجام دادم و نوبت دادگاهم رو رفتم و قاضی حکم رونوشت،گفتن ازمایش عدم بارداری رو بیار ک تحویل دادم،الان میخوام بدونم چقد طول میکشه ک حکم رو ابلاغ کنن؟

  117. امیر

    سلام وقت بخیر میخواستم بدونم اگر رای دادگاه برای طلاق توافقی منفی باشه ب دلیل اینکه یکی از طرفین مطمئن نیست آیا ب این رای میشه اعتراض کرد اگر میشه چند روز فرصت هست؟ یا باید مراحل طلاق دوباره از اول شروع بشه ؟؟؟ویکی اینکه آیا این مراحل غربالگری و مشاوره باز هم باید انجام بشه اگر در چند ماه پیش انجام شده باشه ؟؟لطف میکنید راهنمایی کنید؟

  118. یگانه مرادی

    سلام
    درصورت باکره نبودن و اینکه قبلا هم ازدواج نکرده باشن آیا باز هم اجازه پدر لازمه؟اگه نه چطور باید این مسئله رو ثابت کرد و احتیاج به حضور پدر نباشه؟

  119. غلامحسین لشنی زند

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام و احترام و نهایت سپاس از مشاوره شما
    اگر زن مهریه خود را مکتوب با امضاء و اثر انگشت در صحت سلامت عقلی کامل بدون حضور در دادگاه و یا محضر به شوهرش ببخشد ولی بعداً پشیمان شود آیا بعد از پشیمانی از نظر قانونی و از نظر فقهی و اخلاقی مهریه اش به او تعلق میگیرد یا نه ؟؟؟؟
    ممنون میشوم اگر جواب بفرمایید .

  120. ...

    سلام من همسرم رو دوست ندارم و هیچ جوره نمتونم کنارش باشم ۱ماه از عقدم میگذره مادرم گف اگ رابطه جنسی کامل داشت باشم حسو علاقم ب همسرم بیشتر میش ولی اینجوری نشد حالا در صدد اینم ک جدابشم چوم همسرم خ دوسم داره نمیدونم اون راضب میش یا نه ولی خب چون دیگ باکره نیستم میخاستم ببینم نفقه چیه و ایا ب من تعلق میگیره یا نه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در طلاق توافقی در خصوص نفقه و سایر مسائل ملاک توافق زوجین است

  121. فرزانه

    من و همسرم ۱۲سال ازدواج کردیم همسرم اعتیاد به مواد مخدر و شیشه داره میخوایم طلاق توافقی بگیریم میتونیم به جلسه مشاوره نریم وقتی دلیل طلاق اعتیاد است؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      مشاوره ها اجباری شده است ولی اگر تمایل به حضور در مشاوره ندارید با ما تماس بگیرید

  122. میری

    سلام وقت بخیر ، بر اثر مشکلاتی که تو زندگی من و سوهرم بوجود امد من میخواستم از شوهرم جدا شم اما ایشون موافق نبودن با اینکه من حق طلاق دارم اما اول دادخواست مهریه و نفقه و اجرت المثل دادم زمانی که شوهرم متوجه شدن من دادخواست دادم تمایل به طلاق توافقی پیدا کردن ، الان سوال من اینه که ایا برای من بهتر که دادخواست مهریه ام پیگیری کنم بعد که تکلیف اون مشخص شد برم از طریق حق طلاقم اقدام به طلاق کنم یا از طریق طلاق توافقی از هم جدا بشیم ؟ و اگه هنوز که تکلیف دادخواست مهریه من مشخص نشده ما برای طلاق توافقی اقدام کنیم ایا من به مشکل بر میخورم برای گرفتن مهریه ام یا نه

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      این تصمیم شخصی است ولی همانطور که به کرات اشاره کردیم در طلاق توافقی مهریه بستگی کامل به توافق دارد و اگر شما وکالت طلاق از همسر دارید حدود اختیارات وکالت نامه است که مشخص می کند می توانید طلاق با مهریه بگیرید یا مجبور به بخشش آن هستید.

  123. Fatemeh

    سلام. من همسرم ۱۱ساله بیماری ام اس دارن دیگر قادر به ادامه ی زندگی نیستم، توافق کردیم جدا بشیم اما الان میگه نه من طلاق نمیدم، الان منو راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم؟؟

  124. ندا

    من باردار هستم .١٠روز ديگه زايمان ميكنم.همسرم ١هفته هست از خونه رفته.و هر چند وقت يكبار قهر ميكنه يا منو از خونه بيرون ميكنه يا ميزاره ميره .ميتونم درخواست طلاق بدم؟؟

  125. علی اصغر

    با سلام و خسته نباشید
    دوره ۴۵روزه رو می گذرانیم خانمم با کارهایی که در این مدت انجام می ده منو پشیمان کرده آیا امکان فسخ طلاق توافقی وجود دارد . تا خودش بره درخواست طلاق بده شایان ذکر است هنوز شعبه دادگاه مشخص نشده است .

    1. گروه وکلای پارسای
  126. مینا

    سلام مهریه من ۱۲۰ سکه است وهمسرم یک خانه بنامش است ولی میگه من مهرتو ندارم بدم .من درخواست طلاق میخوام بدم چون اصلا تفاهم نداریم دادگاه اقساطی میکنه یا چون خونه داره اینطور نمیشه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      یک خانه متعارف جزء مستثنیات دین است

  127. پریسا

    سلام خیییلی عالی و با نهایت احترام به زوجین پاسخگو هستید و در راهنمایی کردن بی نظیرید

  128. پریسا

    سلام ممنون از پاسخگویی شما من در حال مشاوره رفتن برای طلاق توافقی هستم همسرم قبل از این توافق یک وکالتنامه حق طلاق دادن بهم که در آن مهریه و نفقه و همه چیز رو بخشیدم آیا بعد از گرفتن طلاق توافقی میتونم مهریه از ایشون مطالبه کنم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر از طریق وکالت طلاق اقدام کرده اید باقی ماندن مهریه بستگی به متن وکالت شما دارد

  129. میثم

    سلام اگر من مهریه را بدهم همسرم میتواند طلاق بگیرد؟
    چون من شرایط ۱۲ گانه را ندارم یعنی دلیلی بر طلاق ندارد
    اگر من راضی ب طلاق نشوم ایشان باید تمکین کنند یا میتوانند تقاضای طلاق نماید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      طلاق از جانب زن با وجود مخالفت شوهر نیازمند دلایل موجه مثل شروط ۱۲ گانه و یا عسر و حرج است

  130. هستی

    با سلام.من ۱۰سال ازدواج کردم و مهریه‌ام شش دونگ خانه به ارزش ۶۰میلیون تومان است میخواستم بدونم الان بخوام مهریه‌امو بگیرم یک خانه به قیمت ۶۰میلیون بهم میدن یا به روز حساب میشه؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      به صورت کلی ۶ دانگ یک خانه را مهریه قرار دادند یا از به یک ملک مشخص اشاره شده است؟

  131. Zahra

    سلام خسته نباشید من سه ساله ک ازدواج کردم والان میخام از همسرم جدا بشم و اینک بخاطر دعوا در عید و از اون موقع شروع شده و الان هم ایشون میگن بریدن هم من بریدم بخاطرو فقط میخام بپرسم ک طلاق توافقی چقد طول میکشه و ایا مهریه بهم تعلق میگیره ؟ و ناگفته نمونه من میخام بعد طلاق ب خانوادم بگم ممنون اگ جواب بدید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      لطفا با ما تماس بگیرید

  132. Tavakoli

    سلام خسته نباشید ممنونم از اطلاعات مفیدتون
    من کرج هستم روند طلاق توافقی تو کرج سریع تر انجام میشه یا تهران؟
    من و همسرم میخوایم توافقی جدا شیم روند رسیدگی تو کدوم شهر سریع تره ؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      می توانید با ما تماس بگیرید. در تهران حدود ۱۰ الی ۱۵ روز کاری توسط وکلای ما رای طلاق اخذ خواهد شد

  133. مهسا

    سلام خسته نباشید من حدود ۲ سال پیش طلاق توافقی گرفتم و مهریه ام رو بخشیدم در قبال حضانت پسرم و شوهر سابقم قبول کرده ک ماهیانه ۳۰۰ تومن پرداخت کنه ولی برای این ۳۰۰ تومن خیلی اذیت میکنه و تمام خرج و مخارج پسرم با من هست
    میخواستم ببینم اگر حضانت پسرم رو برگردونم به پدرش میتونم مهریه خودمو ک بذل کردم بگیرم یا نه؟؟؟؟

  134. رضا

    سلام. خسته نباشید . من دارم از همسرم جدا میشم به صورت توافقی . مشاوره رفتیم و نامه دادگاه اومده .ما توافق کردیم چهل میلیون بگیرن و مابقی مهریه رو ببخشن .درضمن باکره هستن . میخواستم بدونم چطور میتونم مطمئن بشم ک بعد طلاق زیر توافق نمیزنه . ایا میتونه بگه باز مهریه میخوام و پشیمون شدم نمیبخشم . راه حل قانونی که جلو این کارو بگیره و خیالمون راحت باشه چیه . ممنون میشم راهنمایی کنین

  135. فاطمه

    سلام من و شوهرم به خاطره اخلاقمون میخوایم توافقی جدابشیم یه پسره ۲ساله داریم من میخوام برای مهریم پسرم وبردارم یدونه هم جهازم وپس بگیرم.ولی شوهرم راضی به دادن بچه نیس چیکاربایدبکنیم و اگه حضانت بچه با اون باشه من هفته چندبارحق دیدن و نگه داشتن بچمودارم.

  136. امیرحسین شاه بنده

    سلام من باهمسرم ۳ ماه هست ک عقد کردیم و خانومم تو همون ماه اول دیگ خوانوادش نذاشتن من برم اونجا و ببینمش و الان بعد این مدت و جواب ندادن تلفن میگه ک فحاشی میکنه و نمیخوام ادامه بدم میخواستم ببینم ایا دلیل برای طلاق میشه؟

  137. Shabnam

    برای استان فارس اگر کسی بخواد که زودتر تموم بشه مشاوره طلاق نمیگذارید؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      لطفا از وکلای متخصص شهر خود سوال بفرمايید

  138. Shabnam

    سلام ببخشید برادرم میخواد از خانومش جدا بشه منتظره که اونا برن درخواست بدن چون هردو همو نمیخوان ولی متاسفانه اقدامی از طرف اون خانواده نمیشه میخواد خودش درخواست بده اگه درخواست بده بعد مصمم باشه واسه جداشدن دادگاه تشکیل بشه بعد خانومش هم راضی باشه به طلاق چقدر زمان میبره؟ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدید

  139. رجب زاده

    سلام. خسته نباشید . میخواستم بدونم مبلغ وکالت برای طلاق توافقی چقدره؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      برای هر نفر یک میلیون پانصد هزار تومان

  140. roya

    سلام خسته نباشید
    منو همسرم دوسالونیمه عقد هستیم
    ولی من باکره نیستم
    میخوایم توافقی جدابشیم من مهرمو ببخشم اونم طلاقمو بده من نمیخوام کلاس مشاوره برم چند روز طول میکشه تا طلاقمون ثبت بشه؟استان البرز هستم

  141. محمد

    من طلاق توافقی گرفتم از همسرم. ایشون مهریه اش رو بخشیدن. میخوام ببینم دقیقا چقدر ایشون وقت دارن به مهریه دوباره رجوع کنن؟ سه ماه یا سه ماه و ده روز؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      ملاک سه طهر است یعنی سه دوره عادت ماهانه

  142. محمد

    سلام عده تو طلاق توافقي از راي دادگاه شروع ميشه يا از زمان صيغه طلاق در دفترخونه ؟؟
    با اين وجود كه زمان راي داداگاه تا وقت دادگاه سه ماه فاصله وجود داره ؟
    و اين كه ايا ازمايش بارداري منفي باشه ايا باز هم عده وجود داره يا نه با توجه به عدم تمكين پنج ماهه؟؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      از زمان صیغه طلاق

  143. مژگان

    سلام بهمن۹۳بدون رضایت خانواده بامردی که وکیل دادگستری هست ازدواج کردم طی دوماه دوباربشدت کتم زدوقتی بعدازسه ماه خواستم دیدن پدرم برم وکالتنامه ای ازمن گرفت که اگرتاسه روزبرنگردم بدون هیچ حقی طلاق توافقی بگیریم
    روزدوم برگشتم اماوکالتنامه رونگه داشت وبعدازیک ماه دعوای الکی راه انداخت ومنوازخونه بیرون کردوتمام مدارکم ونگه داشت ومن برگشتم خونه پدرم
    بعدازیکسال ونیم بااون وکالتنامه بدون اطلاع بمن درخواست طلاق توافقی داده وحکم گرفته والان بعدازگذشت سه سال ازطلاق موضوع روبه من گفت
    البته باهمون وکالتنامه یکباردرخواست داده بودواحصاریه برام اومدکه من نرفتم دادگاه و دادگاه درخواست وباطل کرد میخواستم کمکم کنین واقعااین کارقانونی بوده؟وقتی باراول دادگاه درخواست طلاق توافقی وردکرده چطوربااون وکالتنامه مجدددرخواست داده ضمناتاریخ وکالت برای دوسال قبل بوده وهیچ برگه ابلاغیه ای برای طلاق برای من ارسال نشده حتی مدارکم رونگه داشته ایشون بافریب ازدواج کردو بافریب طلاقم دادلطفاکمکم کنین ممنون

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر به همسرتان وکالت در طلاق دادید ایشان می توانسته به وکالت از شما وکیل دادگستری انتخاب کرده و مراحل طلاق را انجام دهد. در پرونده های وکالت در طلاق چه وکالت دز طرف زن باشد چه از طرف مرد در صورت کامل بودن وکالت غالبا موکل به دادگاه احضار نمی شود

  144. مسعود

    سلام.ده ساله که جدا شدیم با وکالت بلاعضل که من به زنم داده بودم بابت اختیارات مرد.وزنم طلاق داد.مهریه ۱۲۰سکه بود سال ۶۷ که ازدواج کردم فقط ۱۰۰ریال از مهریه را بخشید.ده ساله که دارم مهریه رو پرداخت میکنم ولی دیگه نمیتوانم چون باز نشسته هستم.درضمن ایشون با پدرشان زندگی میکنندو ازلحاظ مالی وضع بسیارخوبی دارن.راهی هست که دیگه پرداخت نکنم.تا الان حدود۷۰عددربع داده ام در صورتی که وقتی حکم دادگاه صادر شدربع سکه ۱۵۰ هزاربود ولی الان شده ۱میلیون و ۴۰۰ هزاروبا توجه به درامد من که از حقوق باز نشستگی هست که حدود ۱ میلیون و ۴۰۰هزار و اینکه ازدواج مجدد کردم و این مسئله داره باعث بهم خوردن زندگیم میشه بفرمایید من راهی دارم یا نه.

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      فقط می توانید دادخواست تعدیل اقساط مهریه بدهید

  145. سما

    سلام من میخواستم از همسرم جدا بشم و طلاق توافقی بگیرم حضانت پسرم رو در قبال بخشیدن مهریه به من میدن

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اینکه بخواهید مهریه را در قبال حضانت فرزند ببخشید و در رای دادگاه منعکس شود وجاهت قانونی ندارد

  146. محمد

    با سلام

    من تو محضر حق طلاق رو به زنم دادم و اون هم رفته شکایت طلاق توافقی کرده. جلسه اول دادگاه برگذار شد و بعد فرستادن شورای حل اختلاف. توشورا گفتتن باید یکماه بگذره تا بتونیم نامه به دادگاه بدیم. و بعد یک ماه تو ۹۸/۱/۱۸ رفتیم شورا و صورتجلسه رو امضا کردیم. گفتن نامه میدیم به دادگاه تا کار تموم بشه

    ولی تا این لحظه هیچ اتفاقی نیفتاده. خیلی استرس دارم . نمیدونم چ اتفاقی میخاد بیفته. تا کی باید صبر کنم تا تکلیفم مشخص بشه.

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      احتمالا شما در تهران یا کرج نیستید چون رویه این شهر ها در طلاق توافقی کاملا متفاوت است. توصیه میکنیم از وکلای شهر خود در این خصوص مشاوره بگیرید

  147. ابوالفضل

    سلام خسته نباشید.بنده نیشابورم .خانمم به کلک وکالت گرفت و با مظلوم نمایی گفت مهریه و ..میبخشم و میخام جدا بشم.رفته طلاق گرفته و مهریه را نبخشیده و گفته اون حرفام الکی بوده و پنج تا پنج تا میخام بزارم اجرا.خواهشا یک راهنمایی بکنید چون همه وسایل و …را گرفته و میخواد اذیت کنه و چون باباش دادگستری عریضه نویسه این کلکارو درست کرده.خواهشا یک راهنماایی کنیید چیکار کنم مادرم داره دغ میکنه که کلاهبرداری کردن و اینجوری. خواهشا راهنمایی کنید همه کارمم ازدست دادم بخاطر این وگرنه پول میدادم وکیل صحبت میکردم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در هر صورت وکالت داده شده و طلاق نیز انجام شده است. در این خصوص کاری نمیتوان کرد اما در مورد مهریه اگر مالی نداشته باشید می توانید تقاضای تقسیط کنید. دادگاه بنا بر میزان درآمد شما مهریه را برایتان قسطی می کند

  148. مهدی

    سلام وقت بخیر .
    من با خانمم دو ماه هست که عقد کردیم ولی هنوز هیچ رابطه ای در کار نبوده ایشان هنوز دختر هستن و میخوایم طلاق بگیریم آیا میتونه تقاضای مهریه کنه ؟

    1. گروه وکلای پارسای
  149. نیکو

    سلام و سپاس از پاسخگویی هاتون.من در شهرستان زندگی میکنم.میخام بدونم برای طلاق توافقی میتونم از یکی از شعبات تهران اقدام کنم که سریعتر بشه انجام داد طلاق رو؟ و اینکه شهر خودمون کوچیکه و با ی دادگاه رفتن و مشاوره رفتن خیلی ها متوجه میشن.

  150. پری

    سلام خسته نباشید من ۱ساله جداشدم با طلاق توافقی مهریه مو ک ۲۱۴سکه بود ۴تومن گرفتم. با حضانت بچه ۴ساله بامنه . الان میتونم مهریه امو اجرا بزارم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر مهریه را بخشیده باشید و سه ما عده نیز گذشته باشد دیگر امکان مطالبه مهریه وجود ندارد

  151. سارا

    با سلام…در صورتی که طلاق توافقی در دادگاه ثبت شده باشد و آزمایش عدم بارداری به دادگاه اراه شده باشد آیا مجاز هست زوج و زوجه در یک خانه زندگی کنند..در صورتی که نمیخواهند خانوادها مطلع شوند

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام بله، تا زمانی که صیغه جاری نشده باشد زن و شوهر هستند.

  152. مریم

    با سلام، در صورت امکان در مورد عده طلاق توافقی هم توضیح دهید؟

    1. گروه وکلای پارسای

      در صورتی که زوجه باکره یا یائسه باشد عده ای وجود ندارد، در غیر این صورت بایستی ۳ طهر (۳ماه) یا همان ۳دوره عادت ماهانه از طلاق بگذرد تا زوجه بتواند ازدواج مجدد کند.

  153. رضا

    پشیمانی در طلاق توافقی چگونه است؟ یعنی همسرم برای دادن آزمایش به دادگاه نمی آید، چه باید کرد؟

    1. گروه وکلای پارسای

      هر کدام از زن و شوهر در هر مرحله ای که باشد تا قبل از ثبت رسمی طلاق اگر پشیمان شدند، طلاق توافقی منتفی است.

  154. Hani

    سلام با تشکر از راهنمایی هایتان میخواستم بدانم با توجه به اینکه در تهران انجام مشاوره الزامی است آیا جلسه مشاوره یک جلسه یا احتمالا بیشتر میباشد؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      بستگی به شما و مشاور دارد

  155. علی

    سلام من ازهمسرم بهطور توافقی جداشدایم ولی اینکه ایشون نصف مهریه خودشونو درزمان صیغه طلاق بخشیدن ولیکن نصف دیگیری مهریه خودشون سرجایش باقیست ایا میتون اون نصفی که نبخشیدن ازمن بگیرن ممنون میشم راهنماییم کنیدممنونم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      فکر می کنیم منظور شما این است که در رای دادگاه برای طلاق توافقی چنین آمده است که زوجه نصف مهریه را بذل، نصف دیگر را بر ذمه شوهر باقی گذاشته است، اگر اینطور است و همسر باکره و یا یا‌ئسه نیست ایشان می تواند در ایام عده طلاق توافقی در صورت پشیمان شدن با مراجعه به دفترخانه طلاق به نصف مهریه بخشیده شده خود رجوع کند. با این وصف از منظر حقوقی پس از رجوع زوجه به مهریه در ایام عده از طلاق خلع به طلاق رجعی تبدیل می شود، در اینجا سردفتر طلاق زوج را (شوهر) از رجوع زن مطلع می کند و او نیز می تواند در همان ایام عده به زوجه رجوع کند بنابراین اگر زوج رجوع کند طلاق منتفی است.

  156. فاطمه

    سلام
    من یه بچه سه ساله دارم و دومی هم تا یکماه دیگه به دنیا میاد میخواستم بدونم چه زمانی میتونم برای طلاق اقدام کنم با هم توافق کردیم ولی همسرم میگن بچه هارو بهم نمیدن بعداز زایمان میخوان اونارو ازم بگیرن
    میشه راهنماییم کنید

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      در پاسخ بعضی سوالات واقعا نمیدانیم چه بگوییم که حق مطلب ادا شود. بهتر است در دوران بارداری و حتی شیرخوارگی کودکان به طلاق فکر نکنید. معمولا در این دوران اختلافاتی بین زوجین تشدید می شود بهتر است که صبوری کنید. ولی پاسخ حقوقی این است که حضانت فرزندان تا پایان ۷ سال با مادر است و پدر نمی تواند بدون رضایت فرزندان را از شما جدا کند

  157. زیبا احمدپور از تبریز

    شما در تبریز هم وکیل دارید؟ چجوری می تونم هم طلاق بگیرم هم مهریم رو. شوهرم استاد حق تدریسیه دانشگاهه ورزقانه

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      فقط دعاوی خانواده در تهران را قبول وکالت میکنیم

  158. سیما

    سلام
    من قصد مهاجرت دارم و فرصت زیادی ندارم و با شوهرم توافق کردیم برای طلاق و نمی توانم در کلاس مشاوره شرکت کنم آیا راهی هست

  159. حسین

    سلام ایا زوجه می تواندبادلایل واهی مبنی برمصرف روزانه یک پاکت سیگار مرد تقاضای طلاق کند ایا دلیلش محکمه پسنداست وراه حل چیست

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر فقط دلیل همین است که دکر کردید به نظر می رسد کافی برای طلاق نیست مگر اینکه زوجه دارای شرایط خاصی باشد.

  160. a

    سلام تشکر بابت اطلاعات مفیدتون ..
    منو همسرم برای طلاق توافق کردیم و قرار ب طلاق توافقی گرفتیم اما شوهرم تهران کار میکنن و من شهرستانم.من میتونم از خودم شخصا دادخواست تنظیم کنم یا برای طلاق توافقی حتما زوج باید اقدام کنه و یا اگه نتونست توی جلسه های دادگاه شرکت کنه قاضی میتونه تا چه حد طلاق رو به تعویق بندازه

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر در یک شهر نیستید می توانید دادخواست طلاق یک طرفه بدهید و در جلسه رسیدگی شوهرتان توافق بر طلاق را اعلام کند

  161. ازادي

    سلام از مهر٩٦ از خونه اومدم و خونه مادرم هستم البته طي يك بگو مگوي تلفني همسرم به من گفت از خونه برم
    از اونموقع هربار ميان و ابراز علاقه و پشيموني ميكنن ولي ميگن صبر كن تا فكر كنم تا مرداد ماه براي اينكه بفهمه زودتر بايد تصميم بگيره مهريه مو اجرا گذاشتم بعد از اون توافق كرديم بخشي از مهريه رو ببخشم و مابقي رو بگيرم اما طلاق نگيريم
    كه در محضر مبلغ١١٤ ميليون نقد گرفتم و تمام مهريه و غيره رو بخشيدم
    اما از شهريور ماه باز خبري از اقا نشد و همش ميگن صبر كن من ميخوام درست تصميم بگيرم
    در نهايت باز هم من اقدام به طلاق توافقي كردم ايشون هم هربار اومد و باز اصرار كرد شايد مشاوره اجباري براش مفيد باشه و بتونه تصميم بگيره
    ٤٥ روز مشاوره هم گذشت و دوجلسه اومدن مشاوره و بعد هم براي دادخواست طلاق اومدن ثبت كرديم ونوبت خورد٢٤ دي ماه
    بازم گفت تا٢٤ بزار بيشتر فك كنم
    روز دادگاه اومده بود كه بگه طلاق نميدم و ١ ماه وقت ميخواد فكر كنه ولي قاضي كوچكترين سوالي نپرسيد و حكم رو صادر كردو ما امضا زديم از قاضي پرسيد بدون من همسرم ميتونه طلاق بگيره قاضي گفت نميشه بايد باهم باشين برا طلاق در محضر و تا٣ ماه حكم مهلت داره
    از اونجا اومديم با التماس و خواهش به من گفت ١ ماه فرصت بده برم مشاوره
    و تا٢٤ بهمن برا بار اخر من وقت دادم ميگه طلاقت نميدم ولي ميخوام خودمو درست كنم
    تو اين مدت مسافرت و تفريح و گشت و گذاربوده تا جايي كه خبر دارم
    و من خسته شدم از اين بلاتكليفي
    ميخوام بدونم اگه بگه نميام برا طلاق چكار بايد بكنم؟قبلا با مادرشون زندگي ميكرديم الان خونه هم نداريم تازگي هم بيكار شدن و دنبال حقوق بيكاري هستن از شهريور ماه هم بعداز پرداخت مهريه نفقه نداده
    و تا الان ١ سال و٤ ماهه من خونه مادرم هستم

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      اگر شوهرتان حاضر به ثبت طلاق توافقی نشود در این خصوص عملا کاری نمی شود کرد و شما می توانید دادخواست طلاق یک طرفه به دلایل بلاتکلیف رها کردن، رای طلاق توافقی، نپرداختن نفقه، بیکاری و … تقاضای طلاق کنید.

  162. بابک

    سلام وقت بخیر. لطفا شماره واتس آپ یا ایمو برای تماس از خارج از ایران جهت طلاق توافقی برای من ارسال کنید.
    با تشکر

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      از طریق شماره موبایل های موجود در قسمت تماس با ما می توانید از طریق واتساپ با ما در تماس باشید

  163. امید صادقی

    سلام هزینه وکیل برای طلاق توافقی چقدر میشه

  164. ماه

    ما در حال طلاق توافقی هستیم از مهر شروع کردیم بعد از مدتی واسم پیام امده پروندمون ارجاع شد بعد از چتد روز پیام دگه اومد ک رای صادر شد ولی ما دادگاه رفتیم گفتن هنوز نوبتتون نیست.من وکالت دادم ب شوهرم و ترسم از اینه ک شوهرم داره گولم میزنه

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      می توانید به شعبه ی دادگاهی که در پیامک آمده مراجعه و کسب اطلاع کنید

  165. مهسا

    سلام ما تو عقد هستیم و قرار شده توافقی جدا بشیم امروز میریم محضر برای امضا،ولی من متوجه نشدم الان امضا کنیم چه اتفاقی میافته؟یعنی رای طلاق صادر میشه و همه چی تموم میشه؟من واقعا دلم نمیخواد طلاق بگیرم ولی متاسفانه شوهرم خیلی مصمم هست برای طلاق،واسم دعا کنید لطفا

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      امیدوارم موفق باشید. از دعا کردن دریغ نداریم

  166. rad

    سلام من و همسرم حدود سه سال هست که توافقی طلاق گرفتیم و مهریه تقسیط شد ،الان چن ماه هست که مهریه رو پرداخت نمیکنه و خودش دادخواست تعدیل تقسیط مهریه داده و من به دادگاه نرفتم الان امکان جلب هست ؟و اینکه قاضی میتونه رای صادر کنه بدون حضور من ؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام
      برای اقساط معوقه مهریه می توانید تقاضای جلب کنید و دادگاه نیز می تواند اقساط مهریه را در صورت صلاح دید تعدیل کند

  167. Saeid

    باسلام
    من سه ماه هست همسرم رها کردم چون مشکلات زیادی داشتیم حل نشد الان منتظرم اونا شکایت کنن ولی اینکارو نمیکنن من اگر شکایت کنم باید تمام مهریه رو بدم؟ درضمن مهریه ۵۱۴عدد سکه هس

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام؛ اگر دارای اموالی به غیر از مستثنیات دین هستید که بایستی تمام مهریه را پرداخت کنید در غیر این صورت با دادن دادخواست تقسیط مهریه دادگاه با توجه به وضع مالی شما مهریه را قسط بندی می کند.

  168. سروش بامدادی

    اگه زوجه درخواست طلاق بده بدون دلایل محکمه پسند و زوج در روز دادگاه حاظر نشه چه شرایطی بوجود میاد؟ ممنون

    1. گروه وکلای پارسای

      با سلام
      حتی اگر شوهر در دادگاه حاضر نشود دلیلی برای صدور حکم طلاق به درخواست زوجه بدون دلایل محکمه پسند وجود ندارد

  169. محمد کیان

    طلاق توافقی خیلی طول میکشه من از مهر ۹۷ اقدام کردم الان آذره ۹۷ نزدیک موعد دادگاه هستم.
    چندبار فقط باید برین مشاوره ۷ یا ۸ بار

  170. سوگند

    سلام و ممنون که به سوالات جواب می دید؛ من از همسرم حق طلاق دارم و می خوام که جدا بشم، باید چیکار کنم؟ اصلا راضی نمیشه دادگاه بیاد و من هم دلم نمی خواد باهم رودررو بشیم.

  171. مرجان

    شرایط طلاق توافقی در تهران تغییر کرده است؟ منظور اینکه شنیدم بخشنامه ای صادر شده که حداقل ۲ماه طول می کشه صحت داره؟

    1. گروه وکلای پارسای

      سلام و آرزوی توفیق
      قوه قضاییه در صدد اجباری کردن مشاوره های خارج از دادگاه و طولانی کردن روند طلاق توافقی در تهران از ابتدای سال جاری هست ولی تاکنون یعنی مورخ ۱۵/۸/۹۸ اجرایی و اجباری نشده است و به همان روال گذشته دادگاه های خانواده در تهران به طلاق توافقی رسیدگی می کنند.

  172. مانلی

    سلام
    من و شوهر سابقم در طلاق توافقی، توافق کردیم که ماهانه یک میلیون تومان تا دو سال به من پرداخت شود ولی متاسفانه با وجود صدور رای الان چند ماه است که مبلغ توافق شده را پرداخت نمی کند. چه کاری باید بکنم؟ میتونم جلبش کنم

    1. گروه وکلای پارسای

      با سلام و احترام
      به شعبه صادر کننده رای مراجعه کنید شاید از شعبی باشد که صدور اجرائیه برای توافقات طلاق توافقی را بپذیرید در غیر اینصورت بایستی دادخواست بدهید. امکان جلب شوهر برای نپرداختن مهریه به ۱۱۰ سکه یا معادل قیمت آن وجود دارد
      موفق و پیروز باشید

  173. رضا

    چندی قبل با همسرم دچار اختلاف شدید شدیم و تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم به این صورت که حضانت با مادر باشد و از ۳۱۳ عدد سکه مهریه ۱۱۰ سکه باقی بماند و باقی بخشیده شود. حال سوال این است که ما در دفتر وکیل توافق ها را نوشتیم و امضا کردیم ولی از آن پشیمان شده ام چه راهکاری وجود دارد ؟

    1. گروه وکلای پارسای

      با سلام خدمت شما کاربر عزیز
      اگر هر کدام از زوجین تا قبل از اجرای صیغه طلاق حتی با صدور رای و نوشتن توافق و امضا پشیمان شود بر طبق تبصره ماده ۳۴ قانون حمایت خانواده توافقات در راستای طلاق نیز باطل می شود
      موفق و پیروز باشید

  174. شیوا

    من شیراز هستم و دیروز به دادگاه خانواده مراجعه کردم متوجه شدم که اول باید کلاس مشاوره شرکت کرد و حدود یکی دو ماه طلاق توافقی طول می کشد ولی شما اینجا گفتید یک هفته !!!!!

    1. گروه وکلای پارسای

      با سلام خدمت شما
      همانطور که در متن هم اشاره کردیم فقط در تهران با شرایط فعلی مراحل طلاق توافقی کمتر از یک هفته انجام خواهد شد و این موضوع شامل شهر های دیگر کشورمان نمی شود. قوه قضاییه جهت کاهش آمار طلاق در صدد است که در تهران نیز قبل از ثبت دادخواست در دفتر خدمات زوجین را به واحد مشاوره معرفی کند که تاکنون این موضوع اجرایی نشده است و طلاق توافقی به همان رویه سابق در تهران انجام می شود.
      موفق و سربلند باشید

  175. مستانه

    واقعا شما عالی هستین
    جدا از سرعت عمل شخصیت عالی دارید
    ممنونم بابت همه چیز

  176. مینا

    ممنونم از خدماتتون و برخورد فوق العادتون

  177. محمد

    خواستم تشکر کنم بابت خدماتتون در مورد طلاق توافقی
    ممنونم

... ...